Το Ορθόδοξο πνεύμα θέλει την ενότητα όλων και δεν χωρίζει αλλά ενώνει. Τουλάχιστον όσους είναι δεκτικοί για ενότητα.

Εάν δεν κόψουμε την αυτοδυναμία της ΝΔ η Ελλάδα μετά τις εκλογές θα διαλυθεί. Το Αιγαίο θα διχοτομηθεί, οι περιουσίες των Ελλήνων θα κλαπούν από το τραπεζικό σύστημα και οι Έλληνες εν γενεί θα υποστούν Γενοκτονία χειρότερη από αυτή της Μικράς Ασίας και της Σμύρνης.

Για τον λόγο αυτό οι Έλληνες θα πρέπει να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την αυτοδυναμία της ΝΔ ψηφίζοντας όλοι ανεξαιρέτως και μοιάζοντας ψήφους σε όλα τα πατριωτικά κόμματα, άσχετα εάν έχουμε οποία κριτική στάση απέναντι τους.

Αυτή την στιγμή πρέπει όλοι οι Έλληνες που μπορούν, να ψηφίσουν όλα τα πατριωτικά κόμματα που είναι κοντά στο 3% για να μπουν όσο γίνεται περισσότερα κόμματα στην Βουλή. Αν το 30% των Ελλήνων που απείχε από τις Εκλογές Μαΐου τρέξει και ψηφίσει θα κοπεί η Αυτοδυναμία της ΝΔ η οποία θα καταστρέψει την Ελλάδα τελειωτικά.

Η ΝΙΚΗ είναι έτοιμη να περάσει το 3%

Είναι καλό να την στηρίξουν όλα τα μέλη του ΔΕ να περάσει με βεβαιότητα το ποσοστό αυτό και να βρεθεί στην Βουλή.

Σαφώς η ΝΙΚΗ έχει αδυναμίες και λάθη.

Όμως αυτή την στιγμή πρέπει να την στηρίξουμε να μπει στην Βουλή διότι συγκεντρώνει αξιόλογο κόσμο στο δυναμικό της και θα μπορεί να παίξει εθνικό ρόλο απέναντι από την ΝΔ.

Μετά αν καταφέρει να μπει στην Βουλή θα την αναγκάσουμε να διορθώσει τα λάθη της και να καταστεί αληθινά οικουμενικό και υπερκομματικό κίνημα ελληνικό και Ορθόδοξο όπως πρέπει να είναι.

Αντίστοιχα πρέπει να ενισχυθούν και η Ελληνική Λύση διότι τώρα έχει πάρει σωστές θέσεις μολονότι στο παρελθόν  είχε αρνητικά στοιχεία.

Όμοια και οι Σπαρτιάτες και η Πατριωτική  Συμμαχία του Εμφιετζόγλου πρέπει όλα αυτά τα κόμματα να ενισχυθούν για να μπλοκάρουν την εγκληματική συμμορία των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ που στην ουσία μισούν ότι Ελληνικό και ότι Ορθόδοξο.

Μετά τις εκλογές το ΔΕ θα κάνει σημαντικές ενέργειες μέσω του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου τα πατριωτικά κόμματα εντός της Βουλής να ενωθούν σε ένα υπερκομματικό Εθνικό Σχέδιο...