jumbo

 

Η πονηρή και επίμαχη διαφήμιση τών JUMBO !

Αριστερά ένα φυσιολογικό ζευγάρι και δεξιά ένα ομοφυλόφυλο δήθεν "ζευγάρι" κάνουν τίς αγορές τους προσπαθώντας έντεχνα να περάσουν το μήνυμά τους ότι "όλοι το ίδιο είμαστε..."

Απάντηση σε όλα αυτά δόθηκε μέ

Μποϊκοτάζ αγορών από τά JUMBO μετά την γνωστή παραπλανητική διαφήμιση «οικογενειακής ισοπέδωσης…» διαδίδοντας το σύνθημα «παλιοί και νέοι «οικογενειάρχες» όλοι το ίδιο είμαστε…».

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ και το ξέρετε !

Με τέτοιες παραπλανητικές διαφημίσεις να περιμένετε συρίκνωση του εμπορίου σας. Ο κόσμος βλέπει, καταλαβαίνει πού το πάτε για πιο εύκολο κέρδος, και τιμωρεί…


Ένας Κρητικός, Ρεθυμνιώτης πατέρας,  γράφει:

 

 

 

Αξιότιμοι κύριοι και στελέχη της «JUMBO AEE», χαίρετε!

Είμαι 37 ετών, γονιός 4 παιδιών -5 έως 13 ετών- και φυσικά, αλλεπάλληλες φορές επισκέπτης-πελάτης της επιτυχημένης αλυσίδας καταστημάτων JUMBO, η οποία και τυγχάνει έννοια στενά συνυφασμένη με πολλές ευχάριστες οικογενειακές μας στιγμές.

Ωστόσο με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας εκφράσω τη διαμαρτυρία και αγανάκτησή μου, για μια σειρά από προβληθείσες διαφημίσεις εκ μέρους της εταιρίας σας με αποκορύφωμα βεβαίως, την προς τα παιδιά (μας) και τους υπολοίπους τηλεθεατές, προπαγανδιστική αυτές τις ημέρες προβολή μίας ομοφυλοφιλικής ‘σχέσης’, ως εξ’ ίσου φυσικής με μία ετεροφυλική...

++++++++++++++++++++


iero tiartas

 

Ανάμεσα στούς λελέδες τής χώρας,  δημοσιογράφους , παρουσιαστές, πολιτικούς, κοσμικούς, "πνευματικούς" λεγόμενους ανθρώπους τών Πανεπιστημίων αλλά καί τής σιωπούσης Ακαδημίας Αθηνών, τής Ιατρικής και Ψυχιατρικής πού έχουνε επίσης κλείσει τα στόματά τους και δεν μιλάνε για την αλήθεια, βρέθηκε κι΄ένας κοσμικός Διεθνής ποδοσφαιριστής να πεί αντρίκια και ίσα την γνώμη του !

Μπράβο λοιπόν στο παλληκάρι, καί άς λυσσάνε από κάτω, μέρες τώρα, οι γνωστοί "λυσσασμένοι" τών Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης...( ΜΜΕ )
 

«Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν» είπε ο Αρχιεπίσκοπος

- «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος» είχε πει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

«Μύδρους» για το κυβερνητικό νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, που συζητείται στη Βουλή, εξαπέλυσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, με αντικείμενο τη Διεθνή Διάσκεψη για τον θρησκευτικό και πολιτιστικό πλουραλισμό.

«Κάθε άνθρωπος αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τις επιλογές του. Η Εκκλησία έχει σταθερή θέση σε αυτά τα θέματα. Λυπάμαι, γιατί είναι τόσα τα προβλήματα, της πείνας και της δυστυχίας, και εμείς ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας...

++++++++++++

 

vouli


Τά τελευταία χρόνια μέσα σ΄αυτήν την Βουλή ψηφίστηκαν τα πιό άνήθικα, αντίχριστα καί άθλια νομοσχέδια υποβοηθούμενα μάλιστα και από δήθεν "χριστιανούς" βουλευτές...

Aλλαγή φύλου με μια απλή δήλωση στο δικαστήριο! Αυτό προβλέπει το νέο νομοσχέδιο της .... προοδευτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Ακόμη κι αν με βάση το φυσικό εκ γενετής φύλο κάποιος δείχνει εξωτερικά άνδρας θα μπορεί πλέον να δηλώνει "γυναίκα" ή "κάτι ενδιάμεσο" εφόσον έτσι αισθάνεται και θα έχει δικαίωμα να αλλάζει το όνομά του από αρσενικό σε θηλυκό ή ... "κάτι ενδιάμεσο (;)"!

Επίσης μια εκ γενετής γυναίκα με όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά της γυναίκας, εφόσον .... αισθάνεται "άνδρας" ή "κάτι ενδιάμεσο" θα μπορεί να δηλώνει ότι είναι "άνδρας" ή "κάτι ενδιάμεσο" και να προσαρμόζει αντίστοιχα και το ονοματεπώνυμο!

Όλα αυτά, έτσι απλά!

++++++++++++KYPROY XRYS

 

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: " Ένα κι΄ένα κάνουν δύο,  πρόκειται γιά ανωμαλία...''

Για όλους και για όλα μίλησε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο και παρουσιαστή Αντρέα Κημήτρη, που μεταδόθηκε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση.

Μεταξύ άλλων θεμάτων ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ερωτήθηκε για τις αναφορές του σχετικά με την ομοφυλοφιλία ''περί ξετσίπωτων'' και επέμεινε στη θέση του ότι πρόκειται για ''ανωμαλία...''.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=YkiqAPBgdYU"Δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση, είναι μία ανωμαλία. Αν δεν την πω ανωμαλία και την πώ με μιά "ωραία" λέξη, η σημασία είναι πάλι η ίδια, δεν αλλάζει κάτι. Θα μου πεις, θέλεις να υπάρχουν ταμπού, όχι δεν θέλω.

Αλλά ο λαός μας δεν θέλει κάτι τέτοιο. Το Ευαγγέλιο δεν μου λέει τό  Α να το λέω Β, ( καί το Β να το λέω Α...) μπορεί να μην γίνομαι αρεστός ( αλλά αυτή είναι η αλήθεια ).

Μπορεί χρησιμοποίησα κάπως βαριές λέξεις, όμως επαναλαμβάνω όσα καλά στοιχεία να μαζέψω και να αραδιάσω στην κουβέντα, η ουσία δεν αλλάζει...

++++++++++++++=

 

florentis 1433

 

Ακόμη και σ΄αυτή την παράνομο Σύνοδο της Φεράρας οι θρόνοι τών υπερφίαλων Παπικών Καρδιναλίων ήσαν πιό ψηλά από τίς θέσεις τών Ορθοδόξων, θέλοντας καί μ' αυτόν, τόν αστείο κατά τα άλλα τρόπο,  να δείξουν την εκκλησιαστική "υπεροχή" τους κι΄ότι εδώ, "αυτοί θα έχουν το επάνω χέρι ! "

Τα λόγια του Πάπα Ευγένιου Δ', πληροφορούμενου ότι ο Μάρκος δεν υπέγραψε τον Ενωτικό Όρο τα λέει όλα : "Λοιπόν, Μάρκος δεν υπέγραψε ουδέν εποιήσαμεν ".

Όμως, και ανεξάρτητα των πολιτικών κινήτρων του Αυτοκράτορα της εποχής Ιωάννη Η' Παλαιολόγου, που εναγωνίως αναζητά βοήθεια ανθρώπινη απο τη Δύση, έναντι του ερχόμενου εξ' Ανατολών κινδύνου των Τούρκων, η βοήθεια έπρεπε να αναζητηθεί στους Ουρανούς.

Ο Αυτοκράτορας κυρίως, αλλά και οι Εκκλησιαστικοί της εποχής αναζήτησαν τη βοήθεια στη γη.

Η έλλειψη πίστης στο Θεό τους κατέστησε υποκριτές, που αδυνατούσαν εκεί μπροστά στα μάτια τους να Τον δούν. Να δουν δηλαδή τα Σημεία των καιρών.

Απο το 1422 ο Ιωάννης Η' κυβερνά, μιάς και ο πατέρας του Μανουήλ Β' Παλαιολόγος έχει καταπέσει λόγω σοβαρής ασθένειας.

Το έτος αυτό θα στείλει μια επιστολή στον Πάπα Μαρτίνο Ε' ( 1417-1431 ).

Ιδού μερικά της σημεία.

"... Δέον να συγκροτηθεί Οικουμενική Σύνοδος κατά τας επτά Οικουμενικάς Συνόδους. Ο τόπος έσται η Κωνσταντινούπολις, όμως αδυνατούμε να υποβληθούμε εις τας δαπάνες ταύτας. Δια τούτο παρακαλούμε Υμάς να φροντίσετε περί των δεόντων... Ημείς εσμέν σχεδόν τελείως κατεστραμμένοι... Ως προς τον χρόνον ημείς ηθέλομεν ίνα η Ένωσις γίνει και σήμερον..." !!!!

+++++++++++++FAKELOS stud1


Μόνο καί μόνο αυτές τίς στραβές και συμφοριασμένες σκάλες να ιδείς πού έχουν έξω από τα νέα βιβλία τών Θρησκευτικών και τον "φάκελο του μαθητή", θα καταλάβεις το πώς κάποιοι πολιτικοί τού Σύριζα και τού Υπουργείου εννοούν την πνευματική "πορεία τών μαθητών πρός... ανάπτυξη" .( Ίδια προφανώς, καί με τήν οικονομική πορεία τής χώρας πρός "ανάπτυξη")..

 

 


 

Παρακάτω παραθέτουμε υπόδειγμα επιστολής γονέα προς το Υπουργείο Παιδείας για την επιστροφή των βιβλίων του μαθήματος των Θρησκευτικών το οποίο καταρτίστηκε από Νομικούς που ασχολούνται με το ζήτημα και είναι εγκεκριμένο από την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 

Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ / ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΑΘΗΤΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

________________________________________________ (Ονοματεπώνυμο)

______________________________________________ (Διεύθυνση κατοικίας)

Κηδεμόνα/ γονέα του/της μαθητ ______________________________________

που φοιτά στην _____τάξη του Σχολείου ____________________________________

Κύριοι,

Είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός όπως και το παιδί μου, τα στοιχεία του οποίου αναγράφω παραπάνω

 

Σύμφωνα με το Σύνταγμα, άρθρο 16 παρ.2, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα δικαιώματα του Ανθρώπου και το νόμο 1566/1985, η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να παρέχει παιδεία σύμφωνη με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελλήνων πολιτών και ειδικά για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς μαθητές να φροντίζει ώστε, όπως επί λέξει ορίζεται «Να γίνονται ελεύθεροι, υπεύθυνοι, δημοκρατικοί πολίτες, να υπερασπίζονται την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και τη δημοκρατία, να εμπνέονται από αγάπη προς τον άνθρωπο, τη ζωή και τη φύση και να διακατέχονται από πίστη προς την πατρίδα και τα γνήσια στοιχεία της Ορθόδοξης Χριστιανικής Παράδοσης. Η ελευθερία της θρησκευτικής τους συνείδησης είναι απαραβίαστη.»

Παρά την ύπαρξη αυτής της Ελληνικής και Διεθνούς Νομοθεσίας και πλήθους σχετικών αποφάσεων Ανωτάτων Δικαστηρίων, το παιδί μου που φοιτά στο παραπάνω σχολείο έλαβε το έντυπο υλικό ( βιβλίο ) για την διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, που φέρει την ονομασία «Φάκελος Μαθητή».

Αφού λοιπόν μελέτησα το υλικό αυτό, το οποίο είδε και το παιδί μου, σας δηλώνω ότι :

         +++++++++++++++++       

 

Panagia Kantiotis

 

Αγαπητοί μου, πρέπει να ομολογήσουμε μία πικρή αλήθεια. Οι πιστοί, που αγωνίζονται σήμερα για να κρατήσουν την Ορθοδοξία, είναι ολίγοι...

Θα πω τώρα ένα λόγο, που ποτέ άλλοτε δεν είπα. Θα τον πείτε εγωιστικό, αλλά σας δίνω μια ζυγαριά, για να ζυγίσετε εσείς παπάδες, Δεσποτάδες και όλο τον κλήρο και όλους τους θεολόγους.

Η ζυγαριά αυτή ποιά είναι; Ποιό είναι το γνώρισμα του παπά;

Μήπως να μαζεύει πρόσφορα;


Μήπως να κάνει ωραίες ακολουθίες;

Να κηρύττει χαριτωμένα και να χρηστολογεί από του άμβωνος και να δακρύζουν τα μάτια μερικών δεσποιναρίων για τους στοχαστικούς του λογισμούς;

Ποιό είναι το γνώρισμα του παπά και του Δεσπότη σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια;

++++++++++++++


Pisti askitis buss


Είχα πάει σε ένα μοναστήρι και περίμενα το λεωφορείο...
Δίπλα μου ήταν και δύο σύζυγοι ηλικιωμένοι. Κάποια στιγμή έβγαλα κάποια χαρτιά μου να ψάξω κάτι. Μαζί είχα και μία φωτογραφία του Ρουμάνου ασκητού πατρός Αρσενίου.
Η κυρία με ρώτησε αμέσως:
---Έχετε γνωρίσει τον πατέρα Αρσένιο; Αγαπητέ μου, εγώ τον γνώρισα. Αυτός ο άνθρωπος με έσωσε, με έβγαλε από ψυχικό θάνατο… είχα παθήσεις των ενδοκρινών αδένων. Εδώ και χρόνια έμεινα σε Νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας σε ολόκληρη την χώρα.
Στο τέλος μου είπαν να πάω σπίτι μου διότι σε 2-3 μήνες θα πεθάνω…

Μια νοσοκόμα, πρίν την έξοδο από το Νοσοκομείο, μου είπε:

--«Ματαίως παίρνεις φάρμακα και ελπίζεις στους γιατρούς και Νοσοκομεία. Πήγαινε και προσευχήσου στον Θεό… Άκουσα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος του Θεού, Αρσένιος. Πήγαινε και κάνε προσευχή, μήπως και τον βρείς…»

Aλλά αυτή πού τώρα μου τά έλεγε δεν πίστευε τότε στον Θεό, θεωρούσε την πίστη μια βλακεία…

++++++++++++++++


esfigmenou 800

Απόρρητο έγγραφο φοβερής Προφητείας του Αγίου Παϊσίου φέρεται να κατέχει η Ιερά Μονή Εσφιγμένου ;

Φήμες εμφανίζουν την Ιερά Μονή Εσφιγμένου, που βρίσκεται βόρεια και ανατολικά της Αθωνικής χερσονήσου, να έχει στην κατοχή της απόρρητο έγγραφο που είχε γράψει ο Άγιος Παΐσιος, πού σημειωτέον είχε μονάσει παλαιότερα αρκετό καιρό στην Μονή Εσφιγμένου !.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που φέρεται να παραδόθηκε στον ιερωμένο Φίλιππο της Μονής Εσφιγμένου το οποίο περιγράφει μια άγνωστη προφητεία του Γέροντα ο οποίος εκοιμήθη στις 12 Ιουλίου του 1994.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έγγραφο αυτό, το οποίο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό του Αγίου Όρους, ο αξιοσέβαστος αγιορείτης Παΐσιος έγραψε τα όσα πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με λεπτομέρειες. Ένα ντοκουμέντο το οποίο είχε σταλεί και σε Αρχιεπίσκοπο ρωσικού μοναστηρίου πριν από πολλά χρόνια, ωστόσο ουδέποτε κοινοποιήθηκε από τους ιερείς, για άγνωστους λόγους...

+++++++++++++++