++++++++++++++++++++

Η Stella Paul του American Thinker έγραψε ένα κομμάτι που τονίζει μερικές από τις ιστορίες ανθρώπων των οποίων τα αγαπημένα πρόσωπα έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια ιατρών τρομοκρατών που απομόνωσαν ασθενείς από τις οικογένειές τους ενώ τους σκότωναν με το επίσημο πρωτόκολλο θανάτου από τον Covid.

«Το τελετουργικό εξελίσσεται σε προβλέψιμα στάδια:

Το πρωτόκολλο έλεγε, πρώτον, ο ασθενής απομονώνεται από την οικογένεια του, κι΄ έτσι δεν θα είναι σε θέση να τον υποστηρίξει το αγαπημένο του πρόσωπο, ή να παρακολουθήσει τι συμβαίνει», εξηγεί ο Paul. 

«Στη συνέχεια, ο ασθενής διαγιγνώσκεται με Covid-19 ή πνευμονία Covid, ακόμα κι αν ήρθε στο νοσοκομείο λόγω σπασμένου χεριού».

«Στη συνέχεια του παρέχουν ενδοφλέβια ρεμντεσιβίρη, ένα εξαιρετικά τοξικό φάρμακο που σκότωσε το 53% των ασθενών με Έμπολα που είχαν την ατυχία να το πάρουν.

Επόμενο στάδιο :

«Οί ασθενείς τοποθετούνται σε μια μηχανή οξυγόνου με υψηλό ρυθμό ( παροχής οξυγόνου) δυσκολεύοντας έτσι την αναπνοή τους. Τα χέρια τους αν είναι ανήσυχοι είναι συχνά δεμένα και έτσι δεν μπορούν να βγάλουν τη μηχανή υψηλής ροής BiPap από το πρόσωπό τους».

Αυτή η εξέλιξη προς τον επαγόμενο θάνατο ήταν ο κανόνας στα νοσοκομεία, τα οποία δολοφόνησαν αμέτρητους ασθενείς μέσω του πρωτοκόλλου του Covid. Και γίνεται ακόμα χειρότερο, όπως εξηγεί ο Παύλος.

«Καθώς οι ασθενείς στριμώχνονται από την αγωνία, προσέρχονται ψυχίατροι για να τους διαγνώσουν με ταραχή και να τους δώσουν ηρεμιστικά», λέει. 

«Τώρα, με ρεμντεσιβίρη, ηρεμιστικά και με φάρμακα που δυσκολεύουν την αναπνοή συνδυασμένα στον αναπνευστήρα υψηλής ροής, με χέρια δεμένα και περιορισμένα, τα θύματα στερούνταν τροφής και μερικές φορές ακόμη και νερού».

«Αν προσπαθούσαν να καλέσουν σε βοήθεια, στα Νοσοκομεία τους έκαναν ένα μοχθηρό τέχνασμα τοποθετώντας το τηλέφωνο και το κουμπί κλήσης για τη νοσοκόμα, μακριά. Στα τελικά στάδια, διασωληνώνονται και αργά πεθαίνουν μόνοι τους, αφήνονται τους να σαπίσουν σε ένα σκελετικό πτώμα με έλκη κατάκλισης.

Η ώθηση πίσω από αυτή τη μηχανή μαζικής δολοφονίας δεν ήταν άλλη από τα χρήματα . 

Οι γιατροί και οι νοσοκόμες που υποσχέθηκαν να μην κάνουν κανένα κακό κατά τη διάρκεια των ημερών της ιατρικής τους καριέρας, παρασύρθηκαν με ταμπέλες του δολαρίου να προδώσουν τον όρκο τους και να δολοφονήσουν ανθρώπους για το κέρδος.

Αποδεικνύεται ότι οι κυβερνήσεις υποκινούσαν αυτή τη μαζική δολοφονία, στέλνοντας τα δολάρια των φορολογουμένων στα νοσοκομεία κάθε φορά που σκότωναν έναν ασθενή με «covid».

 Η Ένωση Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών (AAPS) το εξηγεί ως εξής:

«Η πρώην αξιόπιστη ιατρική κοινότητα των νοσοκομείων μας και το ιατρικό προσωπικό που απασχολείται σε νοσοκομεία έχουν γίνει ουσιαστικά «κυνηγοί επικηρυγμένων» για τη ζωή σας ».

Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ψήφιση του νόμου CARES, ο οποίος ψηφίστηκε το 2020 υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, επιμερίζοντας 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρήματα «ερεθίσματος» για να πληρωθούν τα νοσοκομεία για τη διάπραξη μαζικής γενοκτονίας.

«Προσέφερε γιγάντια μπόνους στα νοσοκομεία για τη θέσπιση ομοσπονδιακών πρωτοκόλλων για τον Covid, διασφαλίζοντας ότι ο Covid θα διαγνωστεί μαζικά και θα αντιμετωπιστεί με θανατηφόρους συνδυασμούς ρεμντεσιβίρης, αναπνευστήρες και άλλες θανατηφόρες μεθόδους», γράφει ο Paul.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:  
Δευτερογενής πνευμονία που σχετίζεται με αναπνευστήρα στις ΜΕΘ είναι η αιτία πού σκότωσε τους περισσότερους ασθενείς με Covid-19 στα Νοσοκομεία !


Πηγή: https://www.naturalnews.com 

Πηγή

 

 

https://attikanea.info/%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B8/