Αντί να ελέγχουνε συνεχώς και να εξοστρακίζουν τους ξεδιάντροπους ασυνείδητους νεοταξίτες που καταστρέφουνε την Ελληνική κοινωνία, βγάζουνε και την Εικόνα της Παναγίας από το Άγιον Όρος για να τους ενισχύσουν! Αυτό τους καθιστά συνυπεύθυνους στα εγκλήματά τους.

Ποιοί Άγιοι συμπεριφέρονταν κατ’ αυτόν τον τρόπο; Ποιοί Άγιοι σιώπαιναν μπροστά στον εκμαυλιστές της κοινωνίας και τους ενίσχυαν με τις πράξεις τους; Τί γίνεται επιτέλους με την Επιστασία του Αγίου Όρους; Την Ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου δεν την βλέπουν. Τους σχισματικούς της Ουκρανίας δεν τους βλέπουν. Το Κελλί της Παντοκράτορος στους αχειροτόνητους μέσα στο Περιβόλι της Παναγίας δεν τα βλέπουνε.

Και πριν προλάβομε να τελειώσουμε τούτο το σύντομο σχόλιο, έσκασε μύτη ο Άδωνις Γεωργιάδης (ο Μπουμπούκος), τον οποίον περίμενε, όλως τυχαίως!, ένας φωτογράφος έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό για να απαθανατίσει τις «ιερές στιγμές»!

 
 


Βαθειά  "ευσεβής" όπως πάντα...



Για τον απλό λαό ή για τους διεστραμμένους μονάρχες που τον καταστρέφουν βγάλατε τούτη την ώρα από το Άγιον Όρος την Εικόνα της Παναγίας;

Και η Παναγία «στο σφυρί» ωρέ; Πόσο αφώτιστες και ανίερες γίνανε οι αποφάσεις σας.

 

https://tasthyras.wordpress.com/2023/05/04/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%ac-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%b7%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd/#more-71128