Τι να πει κανείς για τους εγκληματίες υγειονομικούς και κυβερνητικούς παράγοντες που οδήγησαν  7.000.000 εκατομμύρια πολίτες σε εμβολιασμο εξαπατώντας τους, με χιλιάδες θανάτους νοσούντων εκτός ΜΕΘ (97%} αλλά μέσα στα νοσοκομεία και με ένα Υπουργό που δεν ντρέπεται να βγαίνει και να υποστηρίζει αυτά που έλεγε η κυβέρνηση πριν δύο χρόνια και να κρατάει εμμονικα ακόμα εκτος εργασίας αυτούς τους υγειονομικούς ανεμβολίαστους που δεν νόσησαν επί 13 μήνες και να στερεί έτσι τις οικογένειές τους από την στοιχειώδη επιβίωση…

Και ενώ ο Πρόεδρος των Η Π Α επίσημα ανακήρυξε το τέλος της πανδημιας..εμείς εδώ συνεχίζουμε να εξαπατούσε τους πολίτες με Τέταρτες δόσεις και νέα «επικαιροποιημενα» εμβόλια, ενώ στην Ευρώπη ο covid χαρακτηρίζεται ως μια μορφή γριπης.

Υπουργε Πλεύρη, εσύ και όλοι οι ευθυνομενοι γιατροί της Επιτροπής της απάτης και του εκβιασμού των πολιτών αλλά και οι αρμόδιοι κυβερνητικοί θα λογοδοτήσετε όταν έρθει η ώρα για τα εγκλήματα σας.Δεν θα γλυτώσετε όσα ακαταδιωκτα και αν ψηφίσετε. 

Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει και ο φυσικός νόμος της τιμωρίας του λαού όταν θα εφαρμοσθεί το άρθρο 120/4 του Συντάγματος αν τα Δικαστήρια δεν μας δικαιώσουν. Συνεχίζετε χωρίς λόγο και αιτία για ένα εκδικητικό πείσμα των παρανοϊκών σας εγκεφάλων να κρατάτε εκτός υπηρεσίας 4.000-5.000 υγειονομικούς ανεμβολιαστους που είτε δεν νόσησαν καθόλου είτε νόσησαν και επέστρεψαν στην εργασία τους για ένα εξάμηνο μόνο, και μετά πάλι βρίσκονται σε αναστολή.

Γιατί ο σκοπός σας είναι να τους εκβιασετε και να εμβολιασθουν και αυτό το καταφέρατε με ορισμένους που δεν άντεξαν στην πείνα και στην ανέχεια που εγκληματικά εσείς τους υποβάλατε. 

Και δεν βλέπετε τα χάλια του ΕΣΥ με τους περισσότερους αναλογικα θανάτους από όλες τις χώρες της Ευρώπης όταν αυτό χρειάζεται το έμπειρο προσωπικο που εσείς το αφήνετε εκτός εργασίας και με απαγόρευση και κάθε άλλης εργασίας για να πεθάνουν της πείνας και να αναγκασθούν να εμβολιασθουν .

Είστε απλά εγκληματιες Και ο καιρός γαρ εγγύς για την τιμωρία σας…

 Σωτήρης Γκεκόπουλος

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΑΠΑΤΗ.  ( τρελογιάννης )