«Συμφωνώ απολύτως με την επιλογή της κυβέρνησης να μπαίνουν στα γήπεδα μόνο οι εμβολιασμένοι. Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που δεν εμβολιάζονται είναι μικρός. Πολύ καλά λοιπόν κάνει η κυβέρνηση και πατάει πάνω στο πάθος αυτών των νέων ανθρώπων για να δουν την ομάδα τους».

«Είμαι απόλυτα ταγμένος με την άποψη ότι πρέπει να εμβολιαστούν ακόμα και τα έμβρυα... Στην Ελλάδα δυο κοινωνικές ομάδες είναι αήττητες. Η εκκλησία και η βλακεία. Η υφήλιος σώθηκε και δεν έχει δραματικό αριθμό θανάτων από το λοιμό του 1920 και μετά, μόνο λόγω των εμβολίων. Αν δεν είχαμε τα εμβόλια, ο κορωνοϊός θα ήταν κάτι αντίστοιχο με την λέπρα και την πανώλη...!!! »

«Είμαι 47 χρόνια δικηγόρος και τους γνωρίζω όλους. Αυτοί οι οποίοι είναι κατά των εμβολίων είναι κοινωνικά και πολιτικά λαμόγια...( σσ. πάλι καλά πού δεν τούς είπε καί "κοινωνικά αποβράσματα"... ). Τους γνωρίζω όλους. Είναι αδίστακτοι ιδιοτελείς άνθρωποι ( ; ) που προσπαθούν να αποκομίσουν, αν είναι επιστήμονες χρήματα από ...εταιρείες ( ; ), αν είναι πολιτικοί, πολιτικά οφέλη, επενδύοντας στην ψήφο του 40% των ανόητων που αρνείται να εμβολιαστεί.

Προσωπικά έχω κάνει και τις δυο δόσεις. Δεν είχα την παραμικρή παρενέργεια όπως και στον κοινωνικό μου κύκλο σε όλη την Ελλάδα δεν ξέρω κανέναν που να έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει πρόβλημα. Είναι αδιανόητο να συμβαίνει μια επιπλοκή σε εκατομμύρια εμβολιασμένους και να προβάλλεται αυτή η επιπλοκή».  

 

KOYGIAS Lamogio


 

Οι παραπάνω δηλώσεις του πάντοτε λαλίστατου ποινικολόγου και, ως εκ τούτου, μη ειδικού επί των ιατρικών κ. Κούγια, εκτός του ότι ευθυγραμμίζονται πλήρως με την προπαγανδιστική τεχνική της απαξιωτικής ονοματοδοσίας (name calling), η οποία εφαρμόζεται σε βάρος των στοχοποιημένων ανεμβολίαστων, βρίθουν αυθαίρετων ισχυρισμών και προφανών αναληθειών:

  • Ενώ είναι πλέον πασίδηλο γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν, εξίσου με τους ανεμβολίαστους, αν όχι βαρύτερα ή συχνότερα σε σύγκριση με αυτούς, ο κ. Κούγιας φθέγγεται ότι «ο κορωνοϊός θα ήταν κάτι αντίστοιχο με την λέπρα και την πανώλη»!
  • Επίσης, ενώ πλέον οι ειδήσεις περί σοβαρών παρενεργειών των πειραματικών εμβολίων, μαζί με το φαινόμενο της ξαφνικίτιδας, εξαπλώνονται με μεγάλη ταχύτητα, ο κ. Κούγιας καμώνεται ότι «στον κοινωνικό του κύκλο σε όλη την Ελλάδα δεν ξέρει κανέναν που να έχει κάνει το εμβόλιο και να έχει πρόβλημα»!!!!

Όταν οι  Ευαγγελάτος, Δανίκας και Κούγιας στρέφουν τα βέλη τους κατά των ανεμβολίαστων, απαξιώνοντάς τους ως ημιμαθείς, βλάκες, πανίβλακες και λαμόγια, μήπως αυτό σημαίνει ότι οι υβριζόμενοι θα πρέπει να  καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι θιγόμενοι ανεμβολίαστοι έχουν τις ακριβώς αντίθετες ιδιότητες, οι δε επικριτές τους κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια;    

ΥΓ: Σύμφωνα με το απόφθεγμα που συνέθεσε ο κ. Κούγιας, «στην Ελλάδα δυο κοινωνικές ομάδες είναι αήττητες, η εκκλησία και η βλακεία».

Το απόφθεγμα αυτό, όμως, ισχύει προπάντων για όποιον δηλώνει ότι πρέπει να εμβολιάζονται ακόμα και τα… έμβρυα!  

 

https://news12.gr/koygias-anoitoi-osoi-den-emvoliazon/