2) Τα πιο αποτελεσματικά και διαδεδομένα φαρμακευτικά σχήματα θεραπείας με βάση την ιβερμεκτίνη που εφαρμόζονται παγκοσμίως.

 

3) Τα πιο διαδεδομένα φαρμακευτικά σχήματα πρόληψης με βάση την ιβερμεκτίνη, τα οποία εφαρμόζονται με απόλυτη επιτυχία στην Ινδία καθώς και σε άλλες χώρες του κόσμου.

 

4) Ο τρόπος που «προστατεύονται» οι πλήρως εμβολιασμένοι από την Covid-19 στην Ινδία. Αυτό μας το αποκαλύπτει σε συνέντευξη του ο διάσημος καθηγητής ιατρικής, Δρ. Surya Kant Tripathi. Ο συγκεκριμένος επιστήμονας είναι αντιπρόεδρος στο Indian Medical Association που έχει ως μέλη, περισσότερους από 400.000 γιατρούς.

 

5) Η δικαστική απόφαση του Ανώτατου Ινδικού Δικαστηρίου (αντίστοιχο με τον Άρειο Πάγο), υπέρ της χορήγησης ιβερμεκτίνης προληπτικά στον γενικό πληθυσμό. Αυτό συνέβη όταν κάποιοι «παρατρεχάμενοι» των οικονομικών συμφερόντων (φαρμακευτικές κτλ), προσπάθησαν με νομικό τρόπο να σταματήσουν τη χορήγηση του φαρμάκου, διότι μειώθηκαν δραματικά τα νέα κρούσματα και μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες, η πανδημία έπαψε να υφίσταται. Αυτό επιτεύχθηκε χωρίς τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Όπως αποδεικνύεται από την αμετάκλητη δικαστική απόφαση, στην Ινδία η δικαιοσύνη είναι ακόμη ανεξάρτητη και προστατεύει την υγεία των Ινδών.

6) Επίσης αποκαλύπτεται ο μοναδικός και πλέον δοκιμασμένος τρόπος να τελειώσουμε με την πανδημία, σε ελάχιστες ημέρες ή μερικές εβδομάδες.

7) Τέλος θα διαβάσετε για πρώτη φορά τις αποκαλυπτικές αλήθειες που μας φανέρωσε ο τέως διευθυντής παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου ειδικών παθήσεων (λοιμωδών) της Θεσσαλονίκης, με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας μέσα σε νοσοκομεία, παιδίατρος - λοιμωξιολόγος, Δρ. Ιωάννης Καβαλιώτης για την αποσιώπηση της θεραπείας έναντι της Covid-19. Οι δηλώσεις του καταξιωμένου επιστήμονα, θα συζητηθούν πολύ, τις επόμενες ημέρες.

Σκοπός του άρθρου είναι η ανάδειξη της αλήθειας.

 

Πρέπει να πληροφορηθεί ο κόσμος ότι υπάρχει εύκολη, φθηνή και κυρίως ασφαλή θεραπεία της Covid-19 που αποτρέπει τη νοσηλεία σε νοσοκομείο και τον θάνατο. Μόνο εάν ο κόσμος το συνειδητοποιήσει, θα πιέσει τις αρχές της χώρας να αλλάξουν την πολιτική εκβιασμού μέσω των εμβολίων.

 

Επίσης το άρθρο πληροφορεί εκτός από τους πολίτες και τους γιατρούς μας, οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν εύκολη πρόσβαση σε πολλά από τα πρωτόκολλα θεραπείας και πρόληψης που παρουσιάζονται συγκεντρωμένα.

 

Μία ζωή να σωθεί εξαιτίας τις ανάδειξης των συγκεκριμένων πληροφοριών ζωτικής σημασίας, η έρευνα και το άρθρο, πέτυχαν το σκοπό τους.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ. ΦΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;