Αμέσως μετά, εμφανίστηκε μπροστά από μια μεγάλη σημαία ουράνιου τόξου, η λεσβία Ραβίνος Sharon Kleinbaum η οποία μοιράστηκε μια ανάγνωση από το Δευτερονόμιο, συμπεριλαμβανομένου ενός αποσπάσματος που αναφέρεται στους Ισραηλίτες που καλωσορίζουν τους ξένους.

Μια δεύτερη γυναίκα ραβίνος, η Sharon Brous, είπε ότι «εν μέσω της πανδημίας, στη σκιά της βίαιης εξέγερσης, υψώνουμε την αρχαία εβραϊκή υπόσχεση ότι μετά από τη μακρά νύχτα της ταλαιπωρίας, θα έρθει μια λυτρωτική αυγή» πριν προσθέσει ότι «βρισκόμαστε τώρα στο σημείο καμπής μεταξύ αυτής της δακρυσμένης νύχτας και της χαρούμενης νέας ημέρας».

Αναφερόμενη στην κυβέρνηση Biden, η Brous ζήτησε από τον Θεό να δώσει στον αμερικανικό λαό τη δύναμη να «εγκαινιάσει την αυγή μιας νέας Αμερικής: μια πολυφυλετική δημοκρατία με γνώμονα τη δικαιοσύνη».

Παρά τις κινήσεις του Μπάιντεν για να ανατρέψει τις πολιτικές υπέρ της ζωής (του αγέννητου) που υιοθέτησε η κυβέρνηση Τραμπ, η Brous αποφάσισε ότι η «νέα Αμερική» θα επιβεβαιώσει «ότι ο καθένας από εμάς αξίζει να ζει με πλήρη αξιοπρέπεια».

Έκλεισε την «προσευχή» της ζητώντας από τους Αμερικανούς να δώσουν προτεραιότητα στη «θεραπεία, προστασία και διατήρηση της γης», καθώς και την κατάργηση της «αίρεσης της λευκής υπεροχής»…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Διαθρησκειακή προσευχή υπέρ του Μπάιντεν