Δεν θέλω να δω τα πρόσωπά σας, φύγετε μακριά! Τώρα, αν μετατρέψετε την Αγία Σοφία σε τζαμί, ξέρουμε ότι η προφητεία του Μωάμεθ είναι απολύτως βέβαιο ότι θα εκπληρωθεί. 

Ποιά όμως ήταν αυτή η προφητεία; 

Προφήτευσε ότι ο μουσουλμανικός στρατός θα κατακτήσει την Κωνσταντινούπολη. Αυτό είναι. Και έγραψα αυτό το βιβλίο. Εδώ είναι. Το έδειξα στην Τουρκική κυβέρνηση και στον Τουρκικό λαό. 

Ο λόγος λοιπόν, είναι γιατί όταν κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον σας. Εσείς είστε αυτοί που θα την μετατρέψετε ξανά σε τζαμί. 

Εμείς θα σας πολεμήσουμε και θα σας νικήσουμε. Και όταν σας νικήσουμε, γιατί αυτό προστατεύεται από τον προφήτη Μωάμεθ, μεγάλη η χάρη Του, θα επιστρέψουμε την Αγία Σοφία στους Χριστιανούς αδελφούς και αδελφές μας. 

Στέλνω αυτό το μήνυμα στη Ρωσία. Στέλνω αυτό το μήνυμα στους Ορθόδοξους Χριστιανούς οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Η Αγία Σοφία τζαμί; Μην το κάνετε αυτό. Αφήστε το σε εμάς. Εμείς θα πάρουμε τα όπλα. Θα κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη και όταν την κατακτήσουμε δεν θα μπορούν να μας σταματήσουν. 

Θα επιστρέψουμε την Αγία Σοφία στους Ορθόδοξους Χριστιανούς», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

 

Η Αγιά Σοφιά θα παραδοθεί στους χριστιανούς τονίζει ενώ ενδεικτικό είναι ότι την Κωνσταντινούπολη την αποκαλεί με το πραγματικό της όνομα και όχι Istanbul όπως την αποκαλούν οι …

Προφητεία στο Κοράνι για την Αγιά Σοφιά από Μουσουλμάνο Ιμάμη.

Ακούστε προσεχτικά τα όσα λέει και γιατί παρακαλάει να μην γίνει η Αγία Σοφιά …τζαμί!

Η Αγιά Σοφιά θα παραδοθεί στους Xριστιανούς τονίζει ενώ ενδεικτικό είναι ότι την Κωνσταντινούπολη την αποκαλεί με το πραγματικό της όνομα και όχι Istanbul όπως την αποκαλούν οι μουσουλμάνοι.

Επίσης ο κ. Imran Nazar Hosein τονίζει ότι μια μέρα η Αγιά Σοφιά θα επιστραφεί στους Ορθόοδοξους Χριστιανούς, λέγοντας ότι έχει προφητευτεί από τον Προφήτη Μωάμεθ.

Ο Imran Nazar Hosein (γεννημένος το 1942) είναι ισλαμιστής λόγιος, συγγραφέας και φιλόσοφος, ο οποίος ειδικεύεται στην ισλαμική εσχατολογία, την παγκόσμια πολιτική, τα οικονομικά και τα σύγχρονα κοινωνικοοικονομικά / πολιτικά θέματα.

Γεννήθηκε στο νησί του Τρινιτάντ στην Καραϊβική το 1942 από γονείς των οποίων οι πρόγονοι είχαν μεταναστεύσει από την Ινδία.

Είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου Aleemiyah στο Καράτσι και έχει σπουδάσει σε διάφορα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως το Πανεπιστήμιο του Καράτσι, το Πανεπιστήμιο των Δυτικών Ινδιών, το Πανεπιστήμιο Al Azhar και το Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων στην Ελβετία.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως Υπάλληλος Εξωτερικής Υπηρεσίας στο Υπουργείο Εξωτερικών της Κυβέρνησης του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αλλά εγκατέλειψε τη δουλειά του το 1985 για να αφιερώσει τη ζωή του στην αποστολή για το Ισλάμ.

Έζησε στη Νέα Υόρκη για δέκα χρόνια, οπότε υπηρέτησε ως Διευθυντής Ισλαμικών Σπουδών για τη Μεικτή Επιτροπή Μουσουλμανικών Οργανώσεων της Ευρύτερης Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τον μουσουλμάνο Ιμάμη του βίντεο το κοράνι κάνει περιγραφή για την Αγιά Σοφιά και μας λέει ότι όταν γίνει η Αγιά Σοφιά τζαμί τότε θα έρθει καί το τέλος της Τουρκίας...