* Προσέξετε ἀδελφοί μου, θά ἔλθουν χειρότερα.
Νά εἴμαστε προσεκτικοί καί νά παρακαλᾶμε τόν Θεόν νά σώσει τήν Ἑλλάδα Του, τήν πιστήν εἰς τόν Θεόν. Καί «Μή φοβηθεῖτε τῶν ἀποκτεινόντων τό σῶμα, τήν δέ ψυχήν μή δυναμένων ἀποκτεῖναι». Μή φοβηθεῖτε ἀπό αὐτούς πού θά μᾶς δώσουν θάνατο. Ὁ θάνατος δέν εἶναι τίποτε. Εἶναι ἡ μεταφορά ἀπό τήν παροῦσα ζωή, στήν Αἰώνιο Ζωή.
«Μείνετε πιστοί ἄχρι θανάτου».
( π. Σάββας Ἀχιλλέως Τά τελευταῖα του λόγια ἐπί ἄμβωνος)

3 Αυγούστου η κοίμηση του οσίου πατρός ημών Σάββα Αχιλλέως – Αιώνια αυτού η μνήμη

 

Τῇ αὐτῇ ἡμέρᾳ, κοίμησις τοῦ ὁσίου Πατρὸς ἡμῶν Σάββα Ἀχιλλέως, ἐξ Ἄλωνας – Κύπρου (2016)

π. Σάββας Αχιλλέως: «Σε αυτά που έρχονται εμείς θα προχωρούμε με τον Χριστό μας άφοβα»
Πλησιάζει να μαντρώσουν όλον τον κόσμο σε ένα κλουβί για να τον πιέσουν να πάρει την σφραγίδα του αντιχρίστου! Τρία πράγματα θα χρειαστεί ο αντίχριστος για να ελέγξει τον κόσμο γιατί χωρίς αυτά δεν θα καταφέρει να ελέγξει τον κόσμο!
Το πρώτο σημείο που θα χτυπήσει ο διάβολος είναι το φαγητό, τα τρόφιμα, αυτά θα τα ελέγχει ο διάβολος γιατί χωρίς να ελέγχει αυτά δεν μπορεί να πέσει ο άνθρωπος εις την δική του παγίδαν!
Δεύτερον σημείο που θα χτυπήσει γιατί χωρίς αυτό πάλιν ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει, να κινηθεί και να επιβιώσει είναι αυτό το έρημον το χρήμαν το οποίο επρόδωσε Τον Διδάσκαλον Χριστόν! Αυτό πρέπει να το ελέγξει και να το κρατά στα χέρια του! Χωρίς αυτό δεν μπορεί να ελέγξει τον κόσμο!
Και το τρίτο το φοβερότερο είναι η μετακίνησης από τόπο εις τόπο, οι συγκοινωνίες (πλοία, αεροπλάνα, σιδηρόδρομοι, αυτοκίνητα)!
Όταν τα πιάσει αυτά τι θα κάνεις; Ή θα περπατείς... ή θα υποταγείς!
Όλα αυτά τα οποία αγωνίζονται τώρα αυτοί οι μεγάλοι, ο αντίχριστος τους βάζει...
 
Από αυτά τα οποία αγωνίζονται να ανακατατάξουν τον κόσμον, τα σύνορα των εθνών των λαών. Εκείνα τα οποία υπήρχαν μέχρις αυτής της στιγμής προσπαθούν αυτοί να τα φέρουν ανάποδα. Προσπαθούν να ενώσουν τον κόσμο διότι ο αντίχριστος δεν θα μπορέσει να κυβερνήσει εάν δεν είναι ενωμένος ο κόσμος.
Εάν αυτήν την στιγμήν δεν εγένετο αυτή η ένωσις της Ευρώπης δεν θα μπορούσε ο αντίχριστος να κάνει τίποτα. Ορμά τώρα πάνω εις το χρήμα. Να ενώσει το χρήμα, ορμά δια να ενώσει τις σημαίες να γίνει μια σημαία, και δεν θα έχουμε την σημαία μας αύριο.
Ο Σταυρός που είναι πάνω εις την Σημαία μας δεν θα υπάρχει αύριο.
 
Θα κάνουν λέγει ένα στρατό, θα έχουν μια σημαία. Θα κάνουν ένα χρήμα θα υπάρχει ένα χρήμα. Δεν θα υπάρχει η δραχμή μας αύριο. Αυτά όλα είναι σχέδια του αντιχρίστου διότι εάν δεν τα κάνει αυτά δεν θα μπορέσει να κηρύξει κυβέρνηση.
 
Δια αυτό τον λόγο «Στώμεν καλώς Στώμεν μετά φόβου»!
Όσοι πιστοί, αυτοί θα φανούν την στιγμήν εκείνην που θα κοσκινίσει ο αντίχριστος τα παιδιά του Χριστού μας!