Η πίστη είναι βίωμα, εκ κοιλίας μητρός μάθαμε την πίστη μας. Θυμάμαι τη μάνα μου, κάθε πρωί θυμιάτιζε, φώναζε τις γειτόνισσες και έπινε καφέ με την Παναγία, θυμιάτιζε το εικόνισμα της Παναγίας. Κάθε Κυριακή, πολύτεκνη οικογένεια, μας πήγαινε στην Εκκλησιά του χωριού και μας κοινωνούσε.

Σαν δάσκαλος κάθε Κυριακή με την άδεια των γονέων έπαιρνα τα παιδιά από το χεράκι πηγαίναμε στον Άγιο Δημήτριο στην ενορία μας, εκκλησιαζόμασταν, κοινωνούσαμε, πρώτος εγώ, να βλέπουν τα παιδιά, να δίνω το παράδειγμα.

Έμεινε αποτύπωμα πάνω στα παιδιά.

Σε άλλο σημείο ο Πρόεδρος της Νίκης σημείωσε: ΄΄Θα φτιάξουμε εκκλησάκι στα γραφεία μας στη Βουλή΄΄ καταχειροκροτούμενος από Ιερείς και λαικούς που ήρθαν στην εκδήλωση στο ΣΕΦ.

Προ του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ μίλησαν υποψήφιοι του κόμματος στις εκλογές με πρώτο τον τέως Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, κύριο Γεώργιο Αποστολάκη.

Ιδιαίτερο χειροκρότημα εισέπραξε και ο υποψήφιος με τη ΝΙΚΗ βουλευτής στη Β2 Εκλογική Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέας Βορύλλας.

 

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/niki-d-natsios-thymame-ti-mana-mou-kathe-proi-thymiatize-epine-kafe-me-tin-panagia-tha-ftiaxoume-ekklisaki-sti-vouli/