Εδώ έχουμε δύο ποινικές διατάξεις οι οποίες είναι αρμόδιες. Η μία είναι το άρθρο 330 που λέγεται «παράνομη βία».

Χρησιμοποιεί ο εκάστοτε μητροπολίτης ένα μέσο εξαναγκασμού που είναι παράνομο. Ο νόμος λέει σωματική βία ή απειλή σωματικής βίας ή απειλή άλλης παράνομης πράξης ή παράλειψης. Και το γεγονός ότι θα θέσει σε αργία τον ιερέα, αυτό είναι μία απειλή παράνομης πράξης και μέσω αυτής της απειλής τον εξαναγκάζει να εκδηλώσει μία συμπεριφορά για την οποία δεν έχει υποχρέωση.

Διότι αυτήν την στιγμή κανένας ιερέας δεν είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί. Αυτό λοιπόν το κοκτέιλ του μέσου εξαναγκασμού και της εξαναγκασμένης συμπεριφοράς μας δίνει το έγκλημα της παράνομης βίας.

Δεν είναι όμως μόνο η παράνομη βία.

Είναι ότι εξαναγκάζεις ακριβώς τον ιερέα να υποβληθεί σε μία δυνάμει υγειοβλαπτική και θανατηφόρο ιατρική πράξη. Επομένως ο μητροπολίτης ενέχεται και για το έγκλημα της εκθέσεως, ή ακόμη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ή αν επέλθει ο θάνατος ( από το εμβόλιο ) για τετελεσμένη ανθρωποκτονία. Αυτά τα αναλύω μέσα στο βιβλίο μου.

Εάν είχαμε Δικαιοσύνη (αλλά δεν έχουμε Δικαιοσύνη) θα έπρεπε να έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βάρος των μητροπολιτών. Αλλά δυστυχώς όλοι οι θεσμοί αυτήν την στιγμή είναι πουλημένοι. Δεν λειτουργεί τίποτε στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, αλλά πολύ περισσότερο στην Ελλάδα.

 VIDEOs--R/s

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ 010222