Είπε επιπλέον,  ότι σαν γιατρός γι αυτόν είναι ακόμη πιο σημαντικό  «ότι υπάρχει μια συζήτηση για την Ιατρική Ηθική ότι είμαστε μέρος του Ιπποκράτη  της αρχής του ”Primum non nocere”πρώτα, μην βλάπτεις”. δεσμευμένοι με τον όρκο που δίνουμε. Πρέπει να σεβαστούμε την Ηθική της Ιατρικής να φροντίζουμε και να θεραπεύουμε αλλά αυτό αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι εντελώς αντίθετο».

 Πρόκειται όπως χαρακτηριστικά τόνισε περισσότερο για «μια μαζική καμπάνια με κανόνες marketing για να πουλήσουν και να επιβάλουν προϊόντα που σκοτώνουν. Ευτυχώς όχι όλον τον κόσμο αλλά ηλικιωμένους και τώρα πιο νέους, αθλητικούς τύπους ακόμη και παιδιά»

 Το βίντεο από την ομιλία του Λ. Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου κατέβηκε από την πλατφόρμα You tube σε λιγότερο από ένα λεπτό! Πλέον οι κολοσσοί των κοινωνικών δικτύου λειτουργούν απροκαλύπτως φασιστικά  και βεβαίως σε αγαστή συνεργασία με τιςς Big Pharma και τις κυβερνήσεις.

πηγή

http://trelogiannis.blogspot.com/2022/01/blog-post_453.html

Το βίντεο από την ομιλία του Λ. Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου κατέβηκε από την πλατφόρμα YouTube σε λιγότερο από ένα λεπτό !!!!

--------------------

 

Ο Λουκ Μοντανιέ στο Μιλάνο και στη Βουλή του Λουξεβούργου.

Posted on 16 Ιανουαρίου, 2022

Σε λαοθάλασσα στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 ο Luc Montagnier : “Υπάρχουν πολλοί νεκροί! Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά..”

Σε διαδήλωση λαοθάλασσα κατά υγειονομικής τυραννίας στο Μιλάνο μίλησε ο καθηγητής Ιολόγος Νόμπελ Ιατρικής 2008 για την ανακάλυψη του AIDS ο Luc Montagnier :

“αυτό το εμβόλιο δεν προστατεύει καθόλου, δεν προστατεύει από τη μετάδοση σε αντίθεση με ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί. Είναι αναγνωρισμένο από όλον τον κόσμο στην πραγματικότητα ευνοεί άλλες μολύνσεις. Η ιική πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε για το mRNA κι εμπεριέχεται στο εμβόλιο είναι τοξική για τα κύτταρα.

Είναι ένα δηλητήριο. Υπάρχουν πολλοί νεκροί και πολλοί νέοι αθλητικοί που έχουν καρδιακά προβλήματα λόγω του εμβολίου! Τα εμβόλια δεν πρέπει να σκοτώνουν αλλά να προστατεύουν. Είναι απόλυτο έγκλημα να δίνουμε αυτά τα εμβόλια σε παιδιά.”

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του τόνισε ότι η σωτηρία της ανθρωπότητας και το τέλος αυτής της έκτακτης ανάγκης θα είναι στα χέρια των μη εμβολιασμένων. Θα είναι οι αμόλυντοι πού θά σώσουν την Ανθρωπότητα.

”Πολλές χώρες έχουν ξεχάσει τις θεραπείες, δεν υπάρχει μόνο το εμβόλιο, αλλά και τα φάρμακα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και που λειτουργούν.……..Τα επακόλουθα εξαρτώνται από εσάς, ειδικά τους μη εμβολιασμένους, που μια μέρα θα μπορέσουν να σώσουν την ανθρωπότητα, ενώ οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να διασωθούν από ιατρικά κέντρα».

Θα είναι οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ που θα σώσουν τους εμβολιασμένους και θα ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει, εμείς θα σώσουμε τους άλλους, με Αγάπη και ανθρωπιά».

Πρόσθεσε ότι πρώτα απ ‘όλα, η ασθένεια που προκαλείται από τον ιό Covid-19 θα μπορούσε να θεραπευτεί με ένα αντιβιοτικό, επειδή είναι ο συνδυασμός ιού-βακτηρίου που προκαλεί τη σοβαρή ασθένεια και όχι απλώς ο ιός.
Τα εμβόλια, τύπου RNA, εκτός από το ότι δεν προλαμβάνουν τη μόλυνση, μπορούν να προκαλέσουν, ειδικά με επαναλαμβανόμενες δόσεις, πολύ σοβαρές βλάβες σε διάφορα όργανα, ιδιαίτερα στο κυκλοφορικό σύστημα, και νευρολογικές βλάβες”

 

Αποθέωση..! « Μοντανιέ Μοντανιέ!» κραύγαζε το πλήθος.

 

«Ζητώ από όλους τους συναδέλφους μου να σταματήσουν τον εμβολιασμό κατά του Covid με αυτό το είδος εμβολίου. Το μέλλον της ανθρωπότητας διακυβεύεται» είπε.”Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για το εμβόλιο είναι δηλητήριο και αγγίζει όργανα όπως η καρδιά, τόσο πολύ που αρρωσταίνουν πολλοί αθλητές. Το εμβόλιο γίνεται για να προστατεύει, όχι για να σκοτώνει.”

====================================

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ιατρικής ένα προϊόν

δοκιμάζεται επί πραγματικού πληθυσμού!

A. Henrion-Caude

 

Η τοποθέτηση της Γενετίστριας Alexandra Henrion Caude εξειδικευμένης σε m RNA και στις μολυσματικές ασθένειες, ερευνήτριας Ιδρύτριας του Institut de Recherche SimplissimA στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου επί των εμβολίων:

"...Στην ιστορία της σύγχρονης Ιατρικής δεν είδαμε ποτέ ένα προϊόν που να δοκιμάστηκε πάνω σ΄έναν πραγματικό πληθυσμό και δεν αποτελεί αντικείμενο δοκιμών. (σσ παγκόσμιο πείραμα). Γράψαμε στην ΕΜΑ που αναγνωρίζει ότι δεν έχει τα μέσα μελετών της ασφάλειας αυτών των προϊόντων. Καταθέτω όλα τα έγγραφα στη διάθεση της ολομέλειας σας. 

H ύπαρξη ενός κινδύνου μη ποσοτικοποιημένου της γονοτοξικότητας και της καρκινογένεσης. Αυτοί τον αναγνωρίζουν αλλά θεωρούν ότι δεν είχαν τον εύλογο χρόνο ούτε τα χρήματα να τον αξιολογήσουν. Και παρά το αίτημα που καταθέσαμε η ΕΜΑ δεν δημοσίευσε και δεν διοχέτευσε ντοκουμέντα ποσοτικοποίησης της αξιολόγησης οφέλους/κινδύνου κατά ηλικία και κατά ανοσολογική κατάσταση. 

Οπότε όταν εσείς κυρία υπουργέ λέτε ότι δεν υπάρχει εναλλακτικό φάρμακο, αν υπάρχει εσείς θέλατε σκοπίμως να τ’ αποκλείσετε λέγοντας ότι δεν υπήρχε. Υπάρχει η ιβερμεκτίνη, η αζιθρομυκίνη (azithromycin αντιβιοτικό) σε τριθεραπεία.Υπήρξαν δεκάδες εκατοντάδες τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές. Επομένως υπάρχουν εναλλακτικές.

Αλλά σε κάθε περίπτωση όταν σας κοιτάξει η ιστορία να παίρνετε μια απόφαση για ένα φάρμακο για το οποίο δεν έχουμε καμιά ιδέα αν θα προξενήσει καρκίνους σε αυτούς που εμβολιάζονται ή αλλοιώνει τη γονιμότητα των νέων που εμβολιάζονται

https://twitter.com/i/status/1481955058170449922

H Γενετίστρια πήρε το λόγο στο πλευρό του Λικ Μοντανιέ στην μνημειώδη ομιλία του στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου όπου τόνισε: αυτά δεν είναι εμβόλια. Είναι δηλητήρια.

dimpenews.com