“Από ιατρική άποψη, δεν υπάρχουν ενδείξεις επίδρασης της μάσκας προσώπου, οπότε αποφασίσαμε να μην επιβάλουμε την υποχρεωτική χρήση μάσκας”, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείο υγείας Tamara van Ark.
Άλλοι, επικαλέστηκαν δηλώσεις Αμερικανού επιστήμονα από τις αρχές Μαρτίου 2020, επισημαίνοντας ότι οι μάσκες θα μπορούσαν να καταστήσουν τα άτομα πιο άρρωστα και να επιδεινώσουν την κατάσταση της υγείας των ανθρώπων, συμβάλλοντας στην εξάπλωση του ιού.
“Οι μάσκες προσώπου σε δημόσιους χώρους δεν είναι απαραίτητες, με βάση όλα τα τρέχοντα στοιχεία”, δήλωσε ο Coen Berends, εκπρόσωπος του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος.
«Δεν υπάρχει όφελος και μπορεί να υπάρχει ακόμη και αρνητικός αντίκτυπος».

Στη Σουηδία, όπου οι θάνατοι του COVID-19 μειώνονται, οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας λένε ότι δεν βλέπουν “κανένα νόημα” να απαιτούν από τα άτομα να φορούν μάσκες.
«Με τον αριθμό κρουσμάτων και θανάτων να μειώνεται πολύ γρήγορα στη Σουηδία, δεν βλέπουμε κανένα νόημα να φοράμε μάσκα προσώπου στη Σουηδία, ούτε καν στις δημόσιες συγκοινωνίες», δήλωσε ο Anders Tegnell, κορυφαίος ειδικός της Σουηδίας για τις μολυσματικές ασθένειες.

============================

 

Τι συμβαίνει με τις μάσκες;

Οι κορυφαίοι ανοσιολόγοι και επιδημιολόγοι στον κόσμο δεν μπορούν να αποφασίσουν εάν οι μάσκες βοηθούν στη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19.
Πράγματι, έχουμε δει οργανισμούς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το CDC στις ΗΠΑ να πηγαίνουν μπρος-πίσω στις συστάσεις τους…( Μία ναι, και μία όχι…)

Για τους πολίτες όλα αυτά προκαλούν σύγχυση και απογοήτευση. Είναι επίσης λίγο τρομακτικό, δεδομένου ότι έχουμε δει ανθρώπους να καταγγέλλονται επειδή δεν φορούσαν μάσκα ενώ επισκέφθηκαν τα super marekt.
Η αλήθεια είναι ότι οι μάσκες έχουν γίνει το νέο ζήτημα αντιδικίας περί τον κορωνοιό.

Όσοι εναντιώνονται στην χρήση μάσκας τείνουν να χαρακτηρίζουν όσοι φορούν μάσκες ως «αστείες» ή «πρόβατα».
Οι υποστηρικτές της μάσκας, από την άλλη πλευρά, συχνά χαρακτηρίζουν άτομα που αρνούνται να φορούν μάσκες ως εγωιστές που αγνοούν σκόπιμα την ιατρική επιστήμη.

Είναι σαφές από τα δεδομένα ότι παρά την εντύπωση των Αμερικανών ότι είναι εγωιστές που δεν φορούν μάσκες για να προστατεύσουν τους άλλους, οι Αμερικανοί φορούν μάσκες πολύ περισσότερο από πολλούς ανθρώπους σε ευρωπαϊκές χώρες.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Αμερικανοί φορούν μάσκες σε επίπεδα ρεκόρ, το 98% των Δημοκρατών αναφέρουν ότι φορούν μάσκες στις δημόσιες εκδηλώσεις τους σε σύγκριση με το 66% των Ρεπουμπλικάνων.
Είτε πρόκειται για την χρήση ή μη μάσκας, το γεγονός είναι ότι η χρήση προστατευτικών προσώπου έχει πολιτικοποιηθεί σε ανθυγιεινό βαθμό, πράγμα που σημαίνει ότι μολύνει την επιστήμη.

Τον Ιούλιο 2020, για παράδειγμα, ερευνητές στο Κέντρο Έρευνας και Πολιτικής για Μολυσματικές Νόσους της Μινεσότα ανταποκρίθηκαν σε αιτήματα και αφαίρεσαν άρθρο που διαπίστωνε ότι η χρήση μάσκας δεν βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα.

Η ηθική στην ιατρικής ανάγεται σε χιλιετίες.

Ο Ιπποκράτειος Όρκος στους ιατρούς αναφέρει π.χ. «πρώτα, μην βλάψετε» την δημόσια υγεία
Υπάρχει μια παρόμοια αρχή στον τομέα της δημόσιας υγείας: η αρχή της αποτελεσματικότητας.

Αξιωματούχοι δημόσιας υγείας υποστηρίζουν ότι έχουν την ευθύνη να μην βλάψουν τους ανθρώπους τους οποίους καλούνται να προστατέψουν.
«Εάν μια κοινότητα κινδυνεύει, η κυβέρνηση μπορεί να έχει καθήκον να προτείνει παρεμβάσεις, εφόσον αυτές όμως δεν θα προκαλέσουν οποιαδήποτε βλάβη στην υγεία των πολιτών», έγραψε η Claire J. Horwell Καθηγητής Geohealth στο Πανεπιστήμιο Durham και Fiona McDonald , Συν-Διευθυντής του Αυστραλιανού Κέντρου Έρευνας Νομικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Queensland
“Εάν ένας οργανισμός ακολουθεί την αρχή της αποτελεσματικότητας, θα προτείνει μόνο μια παρέμβαση που θεωρεί ότι είναι αποτελεσματική.”
Το πρόβλημα με το ζήτημα της χρήσης μάσκας είναι ότι οι υπάλληλοι της δημόσιας υγείας δεν συνιστούν την χρήση της απλώς ως μια μέθοδο προφύλαξης που μπορεί να είναι, ή να μην είναι αποτελεσματική.

Χρησιμοποιούν μεθόδους βίας, όπως με την απειλή προστίμων για να κάνουν τους ανθρώπους να υποταχθούν σε μια κρατική εντολή που θα μπορούσε τελικά να βλάψει την υγεία ατόμων ή πληθυσμών, σύμφωνα με κορυφαίους αξιωματούχους δημόσιας υγείας στον κόσμο.

Αυτό δεν είναι απλώς παραβίαση της αρχής της αποτελεσματικότητας.
Είναι παραβίαση μιας βασικής προσωπικής ελευθερίας.

Οι υποστηρικτές της χρήσης μάσκας παραβλέπουν μια βασική πραγματικότητα: οι άνθρωποι αλλάζουν αυθόρμητα τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια πανδημιών.
Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι οι Αμερικανοί στους χώρους εργασίας τους και οι καταναλωτές άλλαξαν τις συνήθειες στα ταξίδια τους πριν από την επιβολή καραντίνας.
Όλα αυτά δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη:
Οι άνθρωποι είναι έξυπνα, ενστικτώδη και αυτοσυντηρούμενα όντα που γενικά επιδιώκουν να αποφεύγουν συνθήκες υψηλού κινδύνου.
Ο φυσικός νόμος της αυθόρμητης τάξης δείχνει ότι οι άνθρωποι αναλαμβάνουν φυσικά μέτρα αυτοπροστασίας αναλύοντας συνεχώς τον κίνδυνο.
Αντί να διατάσουν τους ανθρώπους να «καλυφθούν με μάσκες», με πρόστιμα, ή φυλάκιση, οι επιστήμονες και οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας θα πρέπει να επιστρέψουν στο να διαδραματίσουν τον πιο σημαντικό ρόλο τους: σωστή επιστημονική έρευνα ώστε οι πολίτες να αξιολογούν τα δεδομένα για το καλό της δική τους υγείας και των υπολοίπων πολιτών.

www.bankingnews.gr

UP


====================

2)  Ευρεία απόρριψη του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κοροναϊού.

 

emvolio3

 

Ακόμα κι αν το θέμα τίθεται μόνον θεωρητικά, η συζήτηση ως προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κοροναϊού – όταν υπάρξει ένα εμβόλιο — απασχόλησε σήμερα εκ νέου κορυφαίους Αυστριακούς πολιτικούς, οι οποίοι τον απέρριψαν.

Τόσο ο υπουργός Υγείας Ρούντολφ ‘Ανσομπερ (ο οποίος προέρχεται από τους Πράσινους που συγκυβερνούν με το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα), όσο η αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης Παμέλα Ρέντι-Βάγκνερ και ο αρχηγός του επίσης αντιπολιτευόμενου ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων Νόρμπερτ Χόφερ, τάχθηκαν με έμφαση ενάντια σε έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Η Παμέλα Ρέντι-Βάγκνερ — η οποία είναι γιατρός και διετέλεσε στο παρελθόν υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση συνασπισμού Σοσιαλδημοκρατών και Λαϊκού Κόμματος — θεωρεί ότι η τρέχουσα συζήτηση σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι άσκοπη και πως αυτή μπορεί να διεξαχθεί σοβαρά μόνον όταν θα είναι διαθέσιμο ένα εμβόλιο και θα είναι γνωστή η επίδραση του και οι παρενέργειές του.

Γενικά, κατά την άποψή της, δεν θα πρέπει κανείς να κρατά υψηλά τις ελπίδες και προσδοκίες, καθώς κανένα υποψήφιο εμβόλιο δεν βρίσκεται κοντά σε μία έγκρισή του, ενώ η μεγάλη πρόκληση θα είναι κατόπιν η παραγωγή και η διανομή του, καθώς, όπως επισήμανε η ίδια, πρόκειται τελικά για μία πανδημία στην οποία ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός θα διεκδικήσει έναν εμβολιασμό.

Κατά ενός υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του νέου κοροναϊού τάχθηκε και ο αρχηγός του Κόμματος των Ελευθέρων Νόρμπερτ Χόφερ, σημειώνοντας ότι «ένας εξαναγκασμός αντιβαίνει στη βασική ιδέα της ελευθερίας, και ο καθένας πρέπει να είναι σε θέση να αποφασίσει μόνος του εάν θέλει να εμβολιαστεί εναντίον του κοροναϊού ή όχι».

Πηγή: ΑΜΠΕ

 ================================

 

3)  Κορωνοϊός - Αυστραλία: Η πολιτεία Βικτόρια κηρύττει «κατάσταση καταστροφής»

 

Η πολιτεία Βικτόρια στην Αυστραλία κήρυξε σήμερα «κατάσταση καταστροφής» και επέβαλε απαγόρευση της κυκλοφορίας τη νύχτα για την πρωτεύουσα Μελβούρνη, στο πλαίσιο των αυστηρότερων μέχρι στιγμής μέτρων που έχει λάβει για να περιορίσει την αναζωπύρωση της COVID-19.

Στη Μελβούρνη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, έχουν ήδη εκδοθεί εκ νέου οδηγίες για παραμονή των πολιτών στα σπίτια τους για διάστημα έξι εβδομάδων αλλά οι αρχές προσπαθούν να περιορίσουν την επιδημία, με τους αριθμούς των νέων κρουσμάτων την περασμένη εβδομάδα να καταγράφουν ρεκόρ.

Σήμερα η Βικτόρια, η δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας, ανακοίνωσε 671 νέα κρούσματα --ένας από τους υψηλότερους αριθμούς νέων περιστατικών που έχει καταγράψει-- και επτά θανάτους λόγω της COVID-19. Οι υψηλοί αριθμοί περιστατικών μετάδοσης στην κοινότητα και κρουσμάτων άγνωστης προέλευσης οδήγησαν στην επιβολή νέων περιορισμών, που θα ισχύσουν για έξι εβδομάδες, σύμφωνα με αξιωματούχους.

«Οι ισχύοντες κανόνες αποτρέπουν χιλιάδες και χιλιάδες κρούσματα κάθε μέρα και τη νοσηλεία χιλιάδων ανθρώπων και πολλές περισσότερες τραγωδίες από αυτές που έχουμε δει. Αλλά δεν λειτουργούν αρκετά γρήγορα», δήλωσε ο πρωθυπουργός της πολιτείας Ντάνιελ Άντριους σε ενημέρωση που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 μμ έως τις 5 πμ κάθε μέρα θα τεθεί σε ισχύ από σήμερα το βράδυ στη Μελβούρνη, απαγορεύοντας στους σχεδόν πέντε εκατομμύρια κατοίκους της πόλης να βγουν από τα σπίτια τους εκτός και να θέλουν να πάνε στην εργασία τους και να λάβουν ή να προσφέρουν βοήθεια.

Οι σαρωτικοί νέοι περιορισμοί μειώνουν τον χρόνο που οι κάτοικοι της Μελβούρνης μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους για άσκηση σε εξωτερικούς χώρους και την αγορά των απαραίτητων προμηθειών. Σε όλα τα σχολεία θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση από την Τετάρτη.

Τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν ανοικτά και τα εστιατόρια, όπου ήδη δεν επιτρέπονται οι καθήμενοι πελάτες, θα μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες takeaway και διανομής φαγητού.

Η Αυστραλία έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με πολλές άλλες χώρες αναφορικά με τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά με υψηλό οικονομικό τίμημα. Έχει καταγράψει περίπου 18.000 κρούσματα και μόλις πάνω από 200 θανάτους λόγω της COVID-19, αλλά η πρόσφατη αύξηση στη Βικτόρια αποδείχθηκε δύσκολη να ελεγχθεί.

Η κήρυξη «κατάστασης καταστροφής» δίνει μεγαλύτερες εξουσίες στην αστυνομία της πολιτείας για να διασφαλίσει ότι οι πολίτες συμμορφώνονται με τις οδηγίες για τη δημόσια υγεία.

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να λάβουμε αυτές τις αποφάσεις και να προχωρήσουμε», δήλωσε ο Άντριους. «Είναι η μόνη επιλογή που έχουμε».

Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις και τη λειτουργία των επιχειρήσεων σε άλλες περιοχές της πολιτείας θα είναι λιγότερο αυστηροί σε σχέση με τα μέτρα στη Μελβούρνη. Ο Άντριους δήλωσε ότι αύριο θα ανακοινωθούν και νέοι περιορισμοί για τις επιχειρήσεις στη Βικτόρια.

Η γειτονική πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, η πολυπληθέστερη της Αυστραλίας, ανακοίνωσε σήμερα 12 κρούσματα, με τις αρχές να εκδίδουν «ισχυρή» σύσταση για τη χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Reuters

UP

===========================

 

4) ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΝΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ;

 

Από τον Δρ. Russell Blaylock

Παγκόσμια έρευνα,

«Φορώντας μάσκα, οι εκπνεόμενοι ιοί δεν θα είναι σε θέση να διαφύγουν και θα συγκεντρωθούν στα ρινικά περάσματα, θα εισέλθουν στα οσφρητικά νεύρα και θα ταξιδέψουν στον εγκέφαλο».

Russell Blaylock, MD

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι περίπου το ένα τρίτο των εργαζομένων ανέπτυξαν πονοκεφάλους με τη χρήση της μάσκας, οι περισσότεροι είχαν προϋπάρχοντες πονοκεφάλους που επιδεινώθηκαν από τη μάσκα και ότι το 60% χρειαζόταν αναλγητικά φάρμακα  για ανακούφιση.

Όσον αφορά την αιτία των πονοκεφάλων, ενώ οι ιμάντες και η πίεση από τη μάσκα θα μπορούσαν να ενοχοποιούνται, το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων δείχνει την υποξία και / ή την υπερκαπνία ως την αιτία. Δηλαδή, μείωση της οξυγόνωσης του αίματος (υποξία) ή αύξηση του C02 του αίματος (υπερκαπνία).

Είναι γνωστό ότι η μάσκα N95, εάν φοριέται για ώρες, μπορεί να μειώσει την οξυγόνωση του αίματος έως και 20%, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια συνείδησης, όπως συνέβη με τον άτυχο φίλο που οδηγούσε μόνος του στο αυτοκίνητό του φορώντας μάσκα N95, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να διαλύσει το αυτοκίνητό του και να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Είμαι βέβαιος ότι έχουμε αρκετές περιπτώσεις ηλικιωμένων ατόμων ή οποιουδήποτε ατόμου με κακή πνευμονική λειτουργία, όπου η χρήση μάσκας έχει αντίκτυπο στην εγκεφαλική τους λειτουργία. Αυτό, φυσικά, μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

Μια πιο πρόσφατη μελέτη στην οποία συμμετείχαν 159 εργαζόμενοι σε υγειονομική περίθαλψη ηλικίας 21 έως 35 ετών διαπίστωσαν ότι το 81% εμφάνισε πονοκεφάλους από τη χρήση μάσκας προσώπου.

Μερικοί είχαν προϋπάρχοντες πονοκεφάλους που προκαλούσαν οι μάσκες. Όλοι ένιωθαν ότι οι πονοκέφαλοι επηρέασαν την απόδοση της εργασίας τους.

Δυστυχώς, κανείς δεν λέει στους αδύναμους ηλικιωμένους και σε άτομα με πνευμονικές παθήσεις, όπως ΧΑΠ, εμφύσημα ή πνευμονική ίνωση, για αυτούς τους κινδύνους όταν φοράνε μάσκα προσώπου οποιουδήποτε είδους – κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή επιδείνωση της λειτουργίας των πνευμόνων. 

Αυτό περιλαμβάνει επίσης ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα και άτομα που είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες, ειδικά με μερική εκτομή ή ακόμη και την αφαίρεση ενός ολόκληρου πνεύμονα.

Η σημασία αυτών των ευρημάτων είναι ότι η μείωση των επιπέδων οξυγόνου (υποξία) σχετίζεται με εξασθένηση της ανοσίας.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η υποξία μπορεί να αναστείλει τον τύπο των κύριων ανοσοκυττάρων που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των ιογενών λοιμώξεων που ονομάζονται CD4 + Τ-λεμφοκύτταρα.

Αυτό συμβαίνει επειδή η υποξία αυξάνει το επίπεδο μιας ένωσης που ονομάζεται επαγόμενος παράγοντας υποξίας-1 (HIF-1), η οποία αναστέλλει τα Τ-λεμφοκύτταρα και διεγείρει ένα ισχυρό ανοσοανασταλτικό κύτταρο που ονομάζεται Tregs.

Αυτό θέτει το στάδιο για τη μόλυνση οποιασδήποτε λοίμωξης, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19 και καθιστά πολύ πιο σοβαρές τις συνέπειες αυτής της μόλυνσης.

Στην ουσία, η μάσκα σας μπορεί να σας θέσει σε αυξημένο κίνδυνο λοιμώξεων και επομένως να έχει πολύ χειρότερο αποτέλεσμα.

Τα άτομα με καρκίνο, ειδικά εάν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί, διατρέχουν περαιτέρω κίνδυνο από παρατεταμένη υποξία καθώς ο καρκίνος αναπτύσσεται καλύτερα σε ένα μικροπεριβάλλον που έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε οξυγόνο. 

Το χαμηλό οξυγόνο υποβοηθά επίσης τις φλεγμονές  που μπορεί να προωθήσουν την ανάπτυξη, την εισβολή και την εξάπλωση καρκίνων. 

Επαναλαμβανόμενα επεισόδια υποξίας έχουν προταθεί ως σημαντικός παράγοντας στην αθηροσκλήρωση και ως εκ τούτου αυξάνει όλες τις καρδιαγγειακές (καρδιακές προσβολές) και εγκεφαλοαγγειακές (εγκεφαλικά).

Υπάρχει ένας άλλος κίνδυνος αν φοράτε αυτές τις μάσκες σε καθημερινή βάση, ειδικά εάν φοριούνται για αρκετές ώρες. Όταν ένα άτομο μολυνθεί από έναν αναπνευστικό ιό, θα αποβάλει μέρος του ιού με κάθε αναπνοή.

Εάν φοράει μάσκα, ειδικά μάσκα N95 ή άλλη σφιχτά τοποθετημένη μάσκα, θα ανανεώνει συνεχώς τους ιούς, αυξάνοντας τη συγκέντρωση του ιού στους πνεύμονες και τις ρινικές οδούς. Γνωρίζουμε ότι τα άτομα που έχουν τις χειρότερες αντιδράσεις στον κοροναϊό έχουν τις υψηλότερες συγκεντρώσεις του ιού από νωρίς. Και αυτό οδηγεί στη θανατηφόρα καταιγίδα κυτοκίνης σε έναν επιλεγμένο αριθμό.

Γίνεται ακόμα πιο τρομακτικό. Νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο ιός μπορεί να εισέλθει στον εγκέφαλο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις εισέρχεται στον εγκέφαλο μέσω των οσφρητικών νεύρων, τα οποία συνδέονται άμεσα με την περιοχή του εγκεφάλου που ασχολείται με την πρόσφατη μνήμη και ενοποίηση της μνήμης.

Φορώντας μάσκα, οι εκπνεόμενοι ιοί δεν θα μπορέσουν να διαφύγουν και θα συγκεντρωθούν στα ρινικά περάσματα, θα εισέλθουν στα οσφρητικά νεύρα και θα ταξιδέψουν στον εγκέφαλο.

Ο Δρ. Russell Blaylock , συγγραφέας του ενημερωτικού δελτίου The Blaylock Wellness Report , είναι ένας εθνικά αναγνωρισμένος νευροχειρουργός, επαγγελματίας υγείας, συγγραφέας και λέκτορας.

Παρακολούθησε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνας και ολοκλήρωσε την πρακτική άσκηση και την ειδικότητα της νευρολογική  στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας. Για 26 χρόνια, ασκούσε νευροχειρουργική εκτός από τη διατροφική πρακτική.

 Αποσύρθηκε πρόσφατα από τα νευροχειρουργικά του καθήκοντα για να αφιερώσει την πλήρη προσοχή του στη διατροφική έρευνα.

Ο Δρ Blaylock έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία,

 Excitotoxins: The Taste That Kills, 

Health and Nutrition Secrets that Can Save Your Life, 

Natural Strategies for Cancer Patients 

και το πιο πρόσφατο έργο του, 
Cellular and Molecular Biology of Autism Spectrum Disorders.

http://oimos-athina.blogspot.com

 

============================

 

Και πάλι οι μάσκες μέσα στόν ἱερό Ναό θα καταδυναστεύουν την ζωή μας ;

Ἀρχιμανδρίτης Σαράντης Σαράντος, ἐφημέριος Ἱ. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἀμαρουσίου

 

«….Μετά ἀπό τή σημερινή Κ.Υ.Α. γιά τήν ὑποχρεωτική χρήση μάσκας μέσα στούς ἱερούς Ναούς, ἐκφράζουμε μέ δυσανασχέτηση τήν ἀπορία:

καλά, δέν εἶναι εὐχαριστημένη ἡ κυβέρνηση γιατί οἱ ἱεροί Ναοί μας ἀπό τόν Μάιο πού ἄνοιξαν γιά τούς πιστούς δέν ὑπῆρξαν πολλαπλασιαστές κρουσμάτων τοῦ κορονοϊοῦ; Παρά ταῦτα σκληραίνει τά μέτρα ἐντός τῶν ἱερῶν Ναῶν καί μάλιστα τήν ἱερή περίοδο τοῦ Δεκαπενταύγουστου ζητώντας ἀκόμα καί τά μικρά παιδιά νά φοροῦν μάσκες.

Ὅπως δηλώνουν οἱ καλοί μας κυβερνῆτες, ὅτι οἱ μάσκες μᾶς προστατεύουν ἀπό τόν ἰό, ἔτσι καί ἐμεῖς ὡς ὑπεύθυνοι γονεῖς καί κηδεμόνες δηλώνουμε ὅτι βάσει ἐγκρίτων γνωμοδοτήσεων, πιστεύουμε ὅτι εἶναι ἄχρηστες ἤ ἐπικίνδυνες γιά ὅλους καί ἰδιαίτερα γιά τά παιδιά μας ἕως καί θανατηφόρες.

Ἡ ὑπουργός ὑγείας τῆς Ὀλλανδίας δηλώνει: «Δέν θά καταστεῖ ὑποχρεωτική χρήση μάσκας στήν Ὀλλανδία, καθώς ἡ κυβέρνηση ὑποστηρίζει ὅτι τά ἐπιστημονικά στοιχεῖα τῆς ἀποτελεσματικότητάς της εἶναι ἀνάμεικτα». Μάλιστα ἡ ἀνακοίνωση ἔγινε τήν Τετάρτη (29/7/2020) καί ἡ Ολλανδική κυβέρνηση τόνισε ὅτι δέν θά συστήσει στούς πολίτες νά φοροῦν μάσκα γιά τήν ἐπιβράδυνση τῆς διασπορᾶς τοῦ κορονοϊοῦ. Τήν ἀποφαση αὐτή ἀνακοίνωσε ἡ ἀρμόδια ὑπουργός ἰατρικῆς Περίθαλψης Ταμάρα βάν Ἄρκ μετά μιά ἐπανεξέταση ἀπο τό Ἐθνικό Ἰνστιτοῦτο Ὑγείας τῆς χώρας (RIVM).

Ἐπίσης τήν ἄποψη ὅτι οἱ ὑφασμάτινες μάσκες εἶναι ἐν δυνάμει «ἐπικίνδυνες» ἐξέφρασε ὁ καθηγητής Πνευμονολογίας Ἐντατικῆς Θεραπείας Ἰατρικῆς Σχολῆς Πανεπιστημίου Ἀθηνῶν, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σημειώνοντας πώς ἕως σήμερα δέν ὑπάρχουν ἐπιστημονικές ἐνδείξεις ὅτι ἡ υφασμάτινη μάσκα μᾶς προστατεύει ἀπό τή μετάδοση λοιμώξεων καί ἄρα καί ἀπό τόν κορονοϊό.

«Μέχρι σήμερα δέν ὑπάρχει καμία σοβαρή ἐπιστημονική ἀπόδειξη ὅτι οἱ υφασμάτινες μάσκες προστατεύουν. Ὑπάρχουν μάλιστα σοβαρές μελέτες, ἡ καλύτερη πού κυκλοφορεῖ, πού λένε ὅτι ἄν φοράω συνέχεια ὑφασμάτινη μάσκα, γιά ἀρκετή ὥρα, ἔχω 13 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα νά πάθω λοίμωξη τοῦ ἀναπνευστικοῦ, ἀπ’ ὅ,τι ἄν φοράω χειρουργική μάσκα καί 8 φορές ἀπό τό νά μή φοράω καμία μάσκα», ἀνέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στήν ἐκπομπή «Ἐκτός Γραμμῆς» στόν Alpha.

«Ἡ μόνη λογική πού μπορεῖ νά ἔχει μία ὑφασμάτινη μάσκα εἶναι νά τή φοράω γιά πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι νά νοτίσει. Μέχρι, δηλαδή, ἀπό τήν ἐκπνοή μου νά ὑγρανθεῖ. Πρίν λίγο καιρό, ἐπίσημα ὄργανα τῆς ἐπιστήμης δέν ἔλεγαν γιά ὑφασμάτινες μάσκες. Ὑπάρχει σοβαρή μελέτη πού εἶναι ἐναντίον τῆς χρήσεως καί ὑπάρχει ἐλεύθερα στό διαδίκτυο μελέτη πού συλλέγει τά ἀποτελέσματα ἀπό ὅλες τίς μελέτες πού ἔχουν γίνει, πού ἀφοροῦν ὅμως κυρίως τίς χειρουργικές μάσκες, καί πού λέει ὅτι τό ὄφελος εἶναι μᾶλλον μικρό», συμπλήρωσε ὁ καθηγητής.

Ἡ ἰατρική ἐπιστήμη μᾶς παρέχει τίς παραπάνω ἀπαραίτητες πληροφορίες γιά τή χρήση τῆς μάσκας, εἰδικῶς στά παιδιά.

Ὅμως, ἐμεῖς ὡς ὀρθόδοξοι χριστιανοί πιστεύουμε στά μυστήρια τῆς Ἐκκλησίας μας καί σέ ὅλη τήν ἁγιασμένη διάχυτη ἀτμόσφαιρα τοῦ ὀρθοδόξου ἱεροῦ Ναοῦ.

Μολονότι δέν περιφρονήσαμε τίς συστάσεις τῶν ἐπιστημόνων γιά τήν ἀσφάλεια τῆς ὑγείας τῶν συνανθρώπων μας, ὅμως ταπεινῶς φρονοῦμε ἐντός τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ ἀσφαλῶς καί δέν χρειάζονται οἱ ἀποστάσεις, ἀσφαλῶς καί δέν φοβόμαστε νά προσκυνήσουμε τίς ἱερότατες ἅγιες εἰκόνες, ἀσφαλῶς καί δέν χρειάζεται νά φορᾶμε μάσκες. Φεύγουμε ἀπό τόν ἱερό Ναό κοινωνημένοι, ἔχοντες παροξυσμόν ἀγάπης, φιλοθεΐας καί φιλαδελφείας.

UP

ΥΓ. Άλλωστε κανείς γιατρός στην Ελλάδα δεν έχει υπογράψει υπεύθυνα και με ποινικές κυρώσεις ότι η μάσκα δεν προκαλεί προβλήματα υγείας σε όσους την φοράνε και ότι αυτός αναλαμβάνει πλήρη ευθύνη! Ξέρετε κανέναν να μας το πείτε και σ΄ εμάς;

=================


5) Παγκόσμιος Οργανισμός  Υγείας ( ΠΟΥ ) :

 

«Μπορεί να χρειαστεί να μπούμε και στα σπίτια σας και να πάρουμε μέλη της οικογένειάς σας…» !!!

( Μήπως θα μάς αρπάζουν τα παιδιά κι΄εμάς μέσα από τα σπίτια μας;)


https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=pyeT45xMe3I&feature=emb_logo

 

====================

 

6) «Το θέμα με τις μάσκες έχει καταντήσει υπερβολή, γι’ αυτό θα

προσπαθήσω να δώσω σάν γιατρός κάποιες εξηγήσεις…»


Δρ. Σπύρου Μ.(Νευροχειρουργός. MD, PhD) Michael Spyrou


«…Εάν δεν μπουν οι μάσκες εκεί που πρέπει και από αυτούς που πρέπει, με το πέρας της κρίσης του ιού, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα υγείας του πληθυσμού, ειδικά από την χρήση της μάσκας και όχι από την μη χρήση.
Κατ’ αρχάς θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν διάφορα είδη μάσκας.

Οι μάσκες που προστατεύουν αυτούς που την έχουν, και οι μάσκες που προστατεύουν τους γύρω, χωρίς να προστατεύουν αυτούς που τις έχουν.
Στο χειρουργείο των 2-3 ωρών που κάνω, με την μάσκα στο πρόσωπο μου, δεν είναι για να προστατεύσει εμένα αλλά τον ασθενή μου.

Αμέσως μετά το χειρουργείο τρέχω στο νιπτήρα για να πλύνω το στόμα μου από την άσχημη μυρωδιά και γεύση που έχει παραμείνει, ένεκα κακής ανταλλαγής αερίων των πνευμόνων, αλλά και δυσοσμίας από το στομάχι. Γίνεται κατανοητό από εδώ, ότι είναι αδύνατο και λάθος να υποχρεώσεις μια πωλήτρια είτε ένα οδηγό λεωφορείου να έχει μάσκα για 8 συνεχή ώρες και κάθε μέρα. Στο τέλος θα τους δημιουργηθούν αναπνευστικά προβλήματα.
Οι χειρουργικές μάσκες προστατεύουν τους γύρω. Εμποδίζουν την εκροή πτυέλου στους γύρω. Παραμένουν όλα στην μάσκα. Από αυτή την μάσκα όμως, μπορούν να εισχωρήσουν τα πάντα και να τα εισπνεύσει αυτός που την έχει.
Οι μάσκες με φίλτρο προστατεύουν αυτούς μου τις έχουν αλλά δεν προστατεύουν τους γύρω. Ο αέρας καθαρίζεται (φιλτράρεται) κατά την εισδοχή, αλλά ότι βγαίνει με την εκπνοή μεταφέρεται αναλλοίωτος.
Η συνεχή χρήση της μάσκας θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθόσον δημιουργείται μια συνεχή και σταδιακή υπο-οξυγόνωση του οργανισμού. Η διαταραχή της σωστής ανταλλαγής αερίων θα προκαλέσει την μείωση της σωστής ποσότητας οξυγόνου και συνεπώς τον χαλασμό της ζωής του ανθρώπινου οργανισμού (του ενεργειακού μεταβολισμού).

Άρα, πότε και ποιοι θα πρέπει να έχουν την μάσκα;

Οι επαγγελματίες υγείας, που έρχονται κοντά και πολλές φορές σε επαφή με τον ασθενή. Αυτοί ξέρουν φυσικά, ότι μόλις απομακρυνθούν από τον ασθενή, θα αφαιρέσουν την μάσκα και θα την αλλάξουν όταν πρέπει. Πολλές φορές οι επαγγελματίες υγείας φέρουν ταυτόχρονα και από τα δύο είδη μάσκας.
Στα επαγγέλματα όπου είναι αναγκαίο να έλθουν σε κοντινή απόσταση είτε και σε επαφή με τον πελάτη, όπως είναι τα κομμωτήρια και οι αισθητικοί. Εδώ και πάλι, την μάσκα θα πρέπει να φέρει ο επαγγελματίας και όχι ο πελάτης.
Η αναγκαιότητα εξυπηρέτησης ανθρώπων μεγάλης ηλικίας ή αναπήρων. Γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, παιδιά, αδέλφια, επαγγελματίες φροντιστές. Βάλτε εσείς την μάσκα, μην την βάλετε στον ηλικιωμένο. Δεν θα τον βοηθήσει. Θα του κάνετε ζημιά.

Ο υπόλοιπος κόσμος δεν είναι αναγκαίο να φέρει μάσκα.

Ο βασικός κανόνας σε όλα τα λοιμώδη νοσήματα, είναι η διατήρηση αποστάσεων και η αποφυγή εναγκαλισμών και χειραψίας. Το αναγκαίο πλύσιμο των χεριών και του στόματος. Η λήψη ζεστών ροφημάτων και βιταμινών.
Η αποφυγή κακών συνηθειών όπως το κάπνισμα, τα ναρκωτικά και τα οινοπνευματώδη.
Τέλος, η άθληση θεωρείται βασικό στοιχείο στη ζωή μας, καθόσον είναι ο ιδανικότερος τρόπος να βελτιώσουμε τον μεταβολισμό και συνεπώς και την άμυνα του οργανισμού.
Το κολύμπι στην θάλασσα είναι ένα από τα καλύτερα είδη αντι-ίωσης. Το θαλασσινό νερό έχει υπερτονικό περιβάλλον, κάτι που δεν αρέσει στους ιούς.

Εκπλήσσομαι μάλιστα για την απαγόρευση τής κολύμβησης στην θάλασσα, από την πρώτη στιγμή που λήφθηκαν τα μέτρα.( βάζανε και πρόστιμα μάλιστα, οι ανεγκέφαλοι !)

Μην πανικοβάλλεστε. Η χρήση μάσκας θα πρέπει να γίνεται με σωστές ενδείξεις και με φειδώ.

Αφήστε το οξυγόνο να εισέλθει στον οργανισμό σας. Κρατάτε αποστάσεις και δεν χρειάζεται να φτύνει ο ένας στα μούτρα του άλλου. Είμαστε χώρα με ήλιο. Απολαύστε τον. Ο ιός θα φύγει όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν...

Δρ. Σπύρου Μ.
Νευροχειρουργός. MD, PhD.
99624939

https://www.facebook.com/evagelos.koutroubelis

 

=================================

 

7) Υπάρχει λύση καί τί πρέπει να γίνει ;

 

1ον)Υπάρχει ένα πλεόνασμα από την υπερφορολόγηση ( δηλαδή το ξεζούμισμα των φορολογουμένων και κυρίως ανέργων πού αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης…)

Αντί λοιπόν το πλεόνασμα αυτό να δοθεί για επιδόματα σε αυτούς που εποικίζουν την χώρα μας (  λαθρομετανάστες και άλλους απ΄όλες τις εσχατιές της γής πού ανακάλυψαν την …πλούσια σε βλακεία χώρα μας), καθώς και σε ψηφοφόρους που δεν τα έχουν απόλυτη ανάγκη, το περισσότερο θα μπορούσε να δοθεί στις Ενοπλες Δυνάμεις, ώστε να αγοραστούν ανταλλακτικά, μοντέρνα πυρομαχικά, τορπίλες, κ.λ.π..

2) Υπάρχουν στρατόπεδα για βασική εκπαίδευση.


Να γίνει το αυτονόητο. Αντί να μετατραπούν σε μουσουλμανικά χωριά, να ξαναγίνουν κέντρα βασικής εκπαίδευσης των νεοσυλλέκτων.
Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουμε την Τουρκία με στρατό ανεκπαίδευτων στρατιωτών ; ( μαθητών και φοιτητών πού σαν ακούσουν μία γιούχα από εμπειροπόλεμους Ασιάτες θα το βάλουν στην τρεχάλα και θα φθάσουν οι πατούσες τους στ΄αυτιά τους ! Άσε πού θα προσπαθούν να κρατήσουν το κύπελο με το φρέντο από το χέρι τους μη και χυθεί ο καφές τους…) 

3) Χρειάζονται άμεση ενίσχυση οι Ενοπλες Δυνάμεις ! 

 

Παραγγελία με παραλαβή π.χ. νέων φρεγατών, προφανώς μετά από 10 χρόνια, θα είναι πολύ αργά, διότι ο κίνδυνος είναι άμεσος.
Να επιδιώξουμε να πάρουμε ετοιμοπαράδοτο και σε καλή κατάσταση πολεμικό υλικό, όπως πλοία και αεροπλάνα, από αποθέματα φιλικών χωρών.

4) Η στρατιωτική θητεία πρέπει άμεσα να αυξηθεί, διότι υπάρχει μεγάλη λειψανδρία στις μονάδες.

5) Εάν η Τουρκία κτυπήσει την Ελλάδα, πολλοί μουσουλμάνοι έποικοι, η 5η φάλαγγα της Τουρκίας, προφανώς θα δημιουργήσουν εσωτερικό μέτωπο. Πως θα αντιμετωπισθεί?

6) Εάν χάσουμε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα αντίστοιχα αποθέματα υδρογονανθράκων, από την ηλίθια αδιαφορία μας στην άμυνα, μόνο η οικονομική ζημιά για την χώρα μας θα είναι της τάξεως των εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ και η Ελλάδα θα εξαθλιωθεί.

7) Οι εκάστοτε ηγέτες μας, είναι εκλεγμένοι από τον λαό.

Εάν, γενικά, οι ηγέτες μας λοιπόν είναι διεφθαρμένοι και άθλιοι, είναι γιατί εκλέχθηκαν κατά τις επιθυμίες του προφανώς, κατά πλειοψηφία, διεφθαρμένου και άθλιου λαού.

8) Υπάρχει άλλη χώρα, στην υφήλιο, που τόσοι πολλοί βρίζουν και βλαστημάνε τον Θεό?

Η κυβέρνηση έκανε πίσω στην επαναφορά της ποινικοποίησης της βλαστήμιας. Το κήρυγμα του Ευαγγελίου όμως όσον αφορά τις ηθικές διαστροφές, το αποκαλεί 'κήρυγμα μίσους', και το διώκει ποινικά. Αυτή είναι η κατάντια του νεοελληνικού κράτους.

9) Η κατάσταση της χώρας μας είναι απογοητευτική.


Οι πάσης φύσεως ηγεσίες μας, φαίνονται να έχουν νοοτροπία (και αδιαφορία) δημοσίου υπαλλήλου. Ενδιαφέρονται περισσότερο για την θέση τους, τον μισθό τους, την σύνταξη που θα πάρουν, παρά για την χώρα.
Ο περισσότερος λαός μας φαίνεται αναίσθητος, αδιόρθωτος, χειρότερος από ποτέ.
Περάσαμε 10 χρόνια άσχημα, μυαλό δεν βάλλαμε, τα χειρότερα οπωσδήποτε έπονται.

---------

Δυστυχώς ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΚΚΚΛΗΣΙΑΣ (η οποία εδώ και έναν αιώνα προτιμά τα Παγκόσμια Συμβούλια Εκκλησιών Παπικών κ Προτεσταντών από την αλήθεια της Ορθοδοξίας ) ο λαός έχει μεινει πνευματικά τυφλός.

Μαζί με την πνευματική τύφλωση έρχεται και όλη αυτή η παράλυση και η δειλία.

Ηγέτης δεν βρίσκεται, αλλά και να βρεθεί φοβάμαι ότι είμαστε ανίκανοι και να τον δούμε και να τον στηρίξουμε. Είμαστε ανίκανοι για θυσία λες και προτιμάμε να σαπίσουμε, διότι ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, παραλύσαμε...

Ένας φόβος και μια παράλυση ΜΠΡΟΣΤΑ σε ανθρώπους που με τις αποφάσεις τους καταστρέφεται ενα εθνος Θεωρώ πως όσοι έστω είναι γονείς θα επρεπε να μην αφήσουν σε ησυχία όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που με τις αντεθνικές αποφάσεις καταστρέφουν τα παιδιά τους. Αλλά θέλει κάποιο ελαχιστο θάρρος έστω και για να εκφράσεις το παράπονο σου και να προστατέψεις έστω τα παιδιά σου.

ΠΑΡΑΛΥΣΑΜΕ...

Προσευχή , μετάνοια, και θάρρος γιατί θα το χρειαστούμε.
Τα πράγματα δεν πάνε καλά.

 

=========================

 

 8) «Πετάει ο γάϊδαρος, πετάει …». Μόνο η Κυβέρνηση κατέχει την αλήθεια  και όποιος διαφωνεί πρέπει και να τιμωρείται !!!

 

GADAROS

 

 Μήπως  πάμε για ποινικοποίηση  κάθε αντίθετου λόγου και κάθε δημοκρατικής διαφωνίας  ;

Σε άλλη μία κίνηση προς τον αυταρχισμό φαίνεται να προχωρεί  η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά την απαγόρευση των διαμαρτυριών, απαγορεύει στους πολίτες να εκφράζουν τη διαφωνία τους σχετικά με τις... απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό, καθώς διέταξε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να στέλνει στον εισαγγελέα όποιον αναρτά οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την «γραμμή» της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, το υλικό αναρτήσεων στο Διαδίκτυο, οι οποίες τάσσονται ενάντιον των μέτρων, ώστε να προχωρήσει σε ποινικές διώξεις των «αντιφρονούντων». Στο υλικό, προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση, περιλαμβάνονται αναρτήσεις όπου γίνονται αναφορές σε μη εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού ή αμφισβητούν τη «γραμμή ΠΟΥ και επιτροπής λοιμωξιολόγων» σχετικά με τον ιό.

«Θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο» ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, συμπληρώνοντας πως η πανδημία «δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας».

«Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές» κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

παρακάτω, ένα σχόλιο...

" Είμαστε σε καλό δρόμο... Για να δώσει τέτοια εντολή η κυβέρνηση η αντίσταση είναι καθολική... Το δούλεμα δεν θα το χάψουμε παιδιά... Τα νέα κρούσματα καθημερινά είναι κάτι πλήρως ελεγχόμενο... Από εκεί που έκαναν 500-1000 τεστ ημερησίως τώρα κάνουν άνω των 5.000 ημερησίως με αποτέλεσμα τα κρούσματα να αυξάνονται κατακόρυφα... Μήπως η εντολή είναι να πέσει φόβος καί πανικός στον κόσμο ;

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !

 

https://www.youtube.com/watch?v=2RCRSvdpmq4

 

Τα ΜΜΕ έχουν αρχίσει και πάλι να τσιρίζουν και περιμένουν την νέα επιχορήγηση για τις πλάτες που κάνουν στην κυβέρνηση... Και μην ξεχνάμε όλα τα κάνουν λόγω εντολών... Στην εντατική είναι ελάχιστοι συμπολίτες μας και έχουμε ΜΟΝΟ 209 νεκρούς κι από αυτούς όπως ο ίδιος ο Τσιόδρας μας είχε πει, δεν πέθαναν όλοι από κορωνοϊό αλλά ....με κορωνοϊό κι από άλλες αιτίες...

Ψυχραιμία λοιπόν και να λαμβάνουμε τα μέτρα μας με αντισηπτικά και αποστασιοποίηση... Μάσκες και λοιπές υπερβολές όσο μπορούμε να τα αποφεύγουμε...

 Αλλωστε κανείς γιατρός στην Ελλάδα δεν έχει υπογράψει υπεύθυνα και με ποινικές κυρώσεις ότι η μάσκα δεν προκαλεί προβλήματα υγείας σε όσους την φοράνε.... Κι αντί ο υπεύθυνος πρωθυπουργός να απαιτήσει να αναλάβουν προσωπικά την ευθύνη όσοι δώσουν την εντολή να φοράμε παντού μάσκες κάθεται και ακούει ότι του λένε οι λοιμωξιολόγοι..... που ακούνε ότι τους λέει ο Π.Ο.Υ..... που ακούει ότι του λένε οι μυστικές λέσχες και οι στοές.... Τώρα λοιπόν περνάμε σε μια νέα φάση... Οποιος αντιστέκεται είναι εχθρός της κοινωνίας, του κράτους κλπ... Καλή αντίσταση λοιπόν...

ΥΓ. Οταν τα πράγματα ήταν εύκολα οι νεοταξίτες ήξεραν αν λένε ότι πρέπει να δεχόμαστε την αντίθετη άποψη, την διαφορετικότητα.... π.χ.

Στον στρατό πχ. οι αντιρρησίες συνείδησης κάνουν εναλλακτική θητεία ως «διαφορετικοί»... κλπ.. Τώρα με τον κορωνοϊό οι αντιρρησίες συνείδησης είναι κακούργοι και πρέπει να διώκονται ;

 

==================

 

9) Μετανάστες – λαθρομετανάστες – «επενδυτές» - κατακτητές, και ότι άλλο βάλει ο νούς μας…Τις φταίει ;

Το δισάκι τους στον ώμο…για τον δρόμο, για τον δρόμο…

 

Ακούστε μια μικρή ιστορία…

Ένας Έλληνας πηγαίνει για να εξυπηρετηθεί σε γραφείο δημόσιας υπηρεσίας, διαπιστώνει ότι η υπάλληλος είναι γυναίκα και δηλώνει πως αρνείται να μιλήσει σε γυναίκες και ζητάει να τον εξυπηρετούν μόνο άντρες.

Ποια νομίζεις θα ήταν η συνέχεια;
Φαντάσου, τώρα, τη σκηνή ανάποδα:

Μια γυναίκα να λέει “εγώ δεν μιλάω σε άντρες”.

Ο νέος νόμος για την παροχή ασύλου απαντάει:
Το σεβόμαστε, θα ψάξουμε να σας βρούμε γυναίκα υπάλληλο και γυναίκα διερμηνέα!

Όπως βλέπεις το επεκτείνει σε κάθε περίπτωση και όταν ο αιτών είναι άντρας,  ένα νόμο κι ένα άρθρο, η βάση του νομικού μας πολιτισμού καταργήθηκε.

Το συνειδητοποιούμε;
Δεν είναι ρατσισμός αυτό;

Δεν μιλάμε για σωματική έρευνα, αλλά για απλή συνομιλία!

Δίνεις το δικαίωμα σε κάποια ή κάποιον, που βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος και εξυπηρετείται από ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες, να ορίζει εκείνη, ή εκείνος το φύλο των υπαλλήλων με τους οποίους δέχεται να μιλήσει; Ανήκουστο !

Όμως αυτό δεν είναι τίποτε μπροστά στο άρθρο 46, παράγραφος 1, με τα άθλια Ελληνικά του οποίου η χώρα μας γίνεται το πρώτο κράτος στον κόσμο που καταργεί αυτοβούλως τα σύνορά του!

Εφόσον η παράνομη είσοδος (που, ο νόμος την ονομάζει παράτυπη, λες και ο εισβολέας δεν παραβαίνει νόμους αλλά… τύπους ) δεν συνεπάγεται καμία ποινή, το αδίκημα παύει να υφίσταται.

Κι έτσι, ο Κυριάκος απαντάει τελεσίδικα στην απορία του Τσίπρα για το αν έχει η θάλασσα σύνορα: όχι μόνο η θάλασσα, ούτε η στεριά έχει! Δες τι ίσχυε μέχρι την ψήφιση του νέου νόμου:

 

Ο προηγούμενος νόμος (3907/2011) μιλούσε ξεκάθαρα για σύλληψη όσων έμπαιναν στη χώρα παράνομα, γενικός κανόνας η σύλληψη, καί εξαίρεση η ελευθερία.

Ο νέος νόμος τα αντέστρεψε: γενικός κανόνας η ελευθερία, εξαίρεση η σύλληψη.

Το πρόβλημα δεν λέγεται “μεταναστευτικό”. Η σωστή ονομασία είναι “εισβολικό”.

Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία, που μια χώρα και μια ήπειρος που υφίστανται εισβολή διευκολύνουν και χρηματοδοτούν τους εισβολείς, έχοντας μετατρέψει τον στρατό τους σε ορντινάτζα των εισβολέων και το ναυτικό τους σε θαλάσσιο ταξί.

Έχει και άλλα ανατριχιαστικά ο νέος νόμος, όπως το ότι κάποιος μπορεί να θεωρηθεί δικαιούχος ασύλου, αν ισχυριστεί ότι στην πατρίδα του υφίσταται… ψυχολογική βία ή ότι, μολονότι εγκλημάτησε, η τιμωρία που του επεβλήθη δεν ήταν… αναλογική!

Όμως, όλα αυτά είναι το δέντρο. Ας δούμε τώρα και το δάσος…

Η πολιτική της Ε.Ε. “ανοίξαμε και σας περιμένουμε” βασίζεται στη διαπίστωση ότι οι Ευρωπαίοι δεν γεννούν αρκετά και ο πληθυσμός της Ε.Ε. μειώνεται.

Όσοι αρθρογραφούν για το θέμα διεκτραγωδούν το ευρωπαϊκό μέλλον, περιγράφοντας μια ήπειρο γερόντων.

Και ως λύση προτείνεται η αθρόα εισαγωγή Αφρικανών και Ασιατών, οι οποίοι, κατά… σύμπτωση, είναι στη συντριπτική πλειονότητά τους μουσουλμάνοι.

Δεν σου λένε την πραγματική αιτία του πανικού τους: την αδυναμία του ασφαλιστικού συστήματος, που στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. έχει στηθεί ως πυραμίδα, να πληρώνει παχυλές συντάξεις στους «γέρους του ’68».

Η μείωση πληθυσμού σε μια χώρα δεν είναι απαραίτητα κάτι το κακό, είναι δυνατόν για πάντα να αυξάνεται ο πληθυσμός της γης; 370 εκατομμύρια λιγότεροι ήμασταν στην Ευρώπη τη δεκαετία του ’50.

Πάθαμε κάτι;
Λιγότεροι κάτοικοι σημαίνει μεγαλύτερο επίπεδο ευημερίας για τον καθένα.

Η Ευρώπη δεν είναι περιοχή φτηνού εργατικού δυναμικού, αλλά υψηλής προστιθέμενης αξίας, λόγω τεχνολογίας.

Το αν κρατήσει αυτή τη θέση και στο μέλλον δεν εξαρτάται από τον αριθμό των πολιτών της αλλά από τις ευκαιρίες που δίνει στα καλύτερα μυαλά της να μείνουν και να εργαστούν στις πατρίδες τους.

Ένα δημιουργικό καινοτόμο μυαλό υψηλής εξειδίκευσης μπορεί να παραγάγει πολύ περισσότερο πλούτο από 100 χειρόνακτες.

Αυτό που απειλεί την Ευρώπη είναι η σοσιαλμανία των περισσότερων κυβερνήσεων της Ε.Ε. που συνεπάγεται υψηλή φορολόγηση και προκαλεί brain drain προς χώρες με χαμηλότερη φορολογία με μικρότερη ανάμειξη του κράτους στην Οικονομία, άρα και με περισσότερες ευκαιρίες να εξελιχθεί κάποιος και να πλουτίσει.

Γιατί δεν γεννούν οι Ευρωπαίοι; Τζούφιασε το… ευρωσπέρμα;

Όχι βέβαια. Δεν γεννούν κυρίως λόγω του παράλογα χουβαρδάδικου ασφαλιστικού & προνοιακού συστήματος.

Για χιλιάδες χρόνια ο άνθρωπος έκανε πολλά παιδιά για να τον γηροκομήσουν, όταν το ασφαλιστικό σύστημα σού υπόσχεται πως θα σε γηροκομήσουν πλουσιοπάροχα με τις εισφορές τους τα παιδιά των άλλων, κι αυτό το υπόσχεται και στους άλλους, η συνολική ροπή προς τεκνοποίηση μειώνεται.

ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.

Μπορεί η μέση μητέρα σήμερα να είναι εργαζόμενη αλλά το ίδιο έκανε το 1950 μια αγρότισσα που κατάφερε, δουλεύοντας στα χωράφια να αναθρέψει 7 παιδιά, σε συνθήκες πολύ δυσκολότερες.

Το οξύμωρο είναι ότι το ασφαλιστικό σύστημα της Ευρώπης, αντί να αιμοδοτείται, αιμορραγεί λόγω της μετανάστευσης. Εκτός από τα τεράστια ποσά που δαπανώνται για φιλοξενία και εκπαίδευση, οι έρευνες (https://ec.europa.eu/…/products-eurostat-n…/-/DDN-20180730-1) αποδεικνύουν ότι ο 1 στους 3 μετανάστες δεν εργάζεται και ζει από τα κοινωνικά επιδόματα, γκετοποιημένος, με κύρια ή αποκλειστική δραστηριότητα την τεκνοποίηση, για να πάρει περισσότερα επιδόματα.

Θέλει άλλους μετανάστες η Ευρώπη;

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα, οι περισσότερες κυβερνήσεις φλερτάρουν με το «ναι», ποντάροντας στην τόνωση των ασφαλιστικών εισφορών, οι αριστεροί είναι ενθουσιασμένοι καθώς μυρίζονται εξαθλιωμένο προλεταριάτο, δηλαδή πολιτικούς πελάτες, τα κυκλώματα προώθησης τρίβουν τα χέρια τους, ζεστό μαύρο χρήμα γαρ, και μένει ο απλός πολίτης να διαμαρτύρεται για τον βιασμό της ζωής του και για το εφιαλτικό του μέλλον, με όλα τα ΜΜΕ της πολιτικής ορθότητας να τον δαιμονοποιούν ως ακροδεξιό και ρατσιστή.

Για πολλά χρόνια τού ρίχνανε στάχτη στα μάτια:
«Θα ενσωματωθούν, θα γίνουν Ευρωπαίοι, είναι θέμα Παιδείας.

Μόλις πάνε στα ευρωπαϊκά σχολεία δεν θα διαφέρουν από σένα», λέγανε. Πήγαν όμως στα σχολεία και δεν ενσωματώθηκαν.

Αντιθέτως, έγιναν περισσότερο φανατικοί, τα αποτελέσματα των ερευνών γνώμης ανάμεσα στους μουσουλμανικούς πληθυσμούς είναι φρικιαστικά!

Ας δούμε μερικά, με επίκεντρο τη Βρετανία. Σήμερα στο UK ζουν πάνω από 3.200.000 μουσουλμάνοι, διπλάσιοι απ’ όσους ήταν πριν μία δεκαετία.

Στο διαμέρισμα του Ανατολικού Λονδίνου Tower Hamlets το 45.6% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι, το 78% (2.496.000) θεωρούν ότι η θρησκεία είναι πολύ σημαντική για αυτούς, ενώ το 40% (1.280.000) θέλουν η σαρία να εφαρμοστεί στο U.K. ως παράλληλο νομικό σύστημα.

Το 28% (896.000) θέλουν η Βρετανία να γίνει ένα Ισλαμικό κράτος και η σαρία να επιβληθεί σε όλους, μουσουλμάνους και μη.

Κι όταν μιλάνε για σαρία δεν εννοούν θέματα αστικού δικαίου, αλλά λιθοβολισμό για μοιχεία, μαστιγώσεις και ακρωτηριασμούς.

Το 9% (288.000) ανήκουν στον σκληρό πυρήνα των ισλαμιστών και δηλώνουν ότι οι βομβιστές αυτοκτονίας είναι δικαιολογημένοι.

Την σφαγή της 7/7/2005, όταν 4 εκρήξεις στο μετρό του Λονδίνου, έργο τζιχαντιστών, σκότωσαν 56 και τραυμάτισαν 700, την επιδοκιμάζει ο 1 στους 4 Βρετανούς μουσουλμάνους!

Μάλιστα, τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα (31%) στους νεαρούς μουσουλμάνους σε σχέση με τις ηλικίες πάνω από 45 (14%). Οι νεότεροι είναι περισσότερο φανατικοί, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι 2 στους 3 μουσουλμάνους στη Βρετανία, αν ήξεραν για κάποιο τρομοκρατικό σχέδιο δεν θα ανέφεραν τίποτε στην αστυνομία και το 50% (1.600.000) υποστηρίζει το ISIS το οποίο έχει σφάξει on camera Βρετανούς πολίτες.

Τι πιστεύουν σε σχέση με τις ατομικές ελευθερίες;
Ο 1 στους 3 μουσουλμάνους της Βρετανίας υποστηρίζει ότι αυτός που εγκαταλείπει την πίστη στο Ισλάμ πρέπει να θανατώνεται. Το ποσοστό είναι 19% στους μεγαλύτερους (άνω των 55 ετών) αλλά 36% στους νέους!

Το 78% των Βρετανών μουσουλμάνων θέλει να τιμωρούνται (χωρίς να διευκρινίζει το είδος της τιμωρίας) όσοι δημοσιεύουν αρνητικά σχόλια ή σκίτσα για τον Μωάμεθ.

Μετά την επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo, το 27% των Βρετανών μουσουλμάνων (στο οποίο πρέπει να προστεθεί και το 8% που αρνήθηκε να απαντήσει) υποστήριξε τους δολοφόνους.

Τι πιστεύουν για τον έρωτα, τις σχέσεις και την ελευθερία του λόγου;

Ο 1 στους 3 μουσουλμάνους της Βρετανίας θεωρεί σωστό η γυναίκα να εξαναγκάζεται να υπακούει στις διαταγές του άντρα της, στις οποίες περιλαμβάνεται (ως διαταγή) και το σεξ.

Ο 1 στους 10 θα σκότωνε ένα μέλος της οικογένειάς του για λόγους τιμής.

Το ποσοστό στους νέους διπλασιάζεται: 1 στους 5. Το 51% πιστεύουν ότι μια μουσουλμάνα δεν μπορεί να παντρευτεί έναν μη μουσουλμάνο και το 52% ότι είναι φυσιολογικό ένας μουσουλμάνος να έχει μέχρι 4 γυναίκες.

Το 74% των νέων (ανδρών και γυναικών) μουσουλμάνων θέλουν η γυναίκα να φοράει τουλάχιστον νικάμπ, στις ηλικίες πάνω από 55 το ποσοστό είναι «μόνο” 28%!

Μόνο το 3% του συνόλου δηλώνουν καθαρά υπέρ της ελευθερίας του λόγου. Το 61% πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία πρέπει να τιμωρείται. (Τα links των ερευνών από τις οποίες αντλήθηκαν αυτά τα στοιχεία υπάρχουν στο τέλος του άρθρου.)

Το 60% των Ευρωπαίων μουσουλμάνων πιστεύει ότι «όλοι οι μουσουλμάνοι πρέπει να επανέλθουν στις ρίζες του Ισλάμ», το 75% ότι «υπάρχει μόνο μία ερμηνεία του Κορανίου την οποία όλοι οι πιστοί πρέπει να ακολουθούν» και το 60% ότι «οι θρησκευτικοί κανόνες είναι πιο σημαντικοί από τους κρατικούς νόμους» (δημοσκόπηση του 2013 του γερμανικού ινστιτούτου ερευνών WZB, σε συνεργασία με τον Ολλανδό κοινωνιολόγο Ruud Koopmans, σε δείγμα 9.000 Ευρωπαίων μουσουλμάνων τουρκικής και μαροκινής καταγωγής σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αυστρία και Σουηδία).

Γιατί όμως δεν μπόρεσε η Ευρωπαϊκή παιδεία να τους κάνει Ευρωπαίους; Διότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία.

Είναι ένα νομικό, κοινωνικό, πολιτικό και στρατιωτικό σύστημα, με το προκάλυμμα της θρησκείας, απολύτως ασύμβατο με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό που έχει συγκεκριμένο και εκπεφρασμένο, από πλήθος ηγετών του, στόχο: τον εξισλαμισμό της Ευρώπης εκ των έσω.

Εκμεταλλευόμενο την ανεκτικότητα της Ευρώπης επιδιώκει να την καταλύσει, ο,τι δεν κατάφεραν τα σπαθιά των Οθωμανών στη Βιέννη και στην Ισπανία θα καταφέρουν, σε καμμιά τριανταριά χρόνια, οι ψήφοι των “θαλασσοπνιγμένων” εισβολέων της Σάμου και των απογόνων τους. Χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Βλέπε Ιράν και Λίβανος.

Το γενικό κουμάντο σ΄ αυτή την εισβολή το κάνει μια υπηρεσία του ΟΗΕ, που έχει εξελιχθεί σε άντρο διαφθοράς:

Η ΎΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ...

 

Η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες ιδρύθηκε το 1950, για να βοηθήσει τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων, που ο Β’ ΠΠ είχε αναγκάσει να εκτοπιστούν, να επιστρέψουν στα σπίτια τους ή να ριζώσουν σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα λόγω της υπαγωγής της Ανατολικής Ευρώπης στη σοβιετική σφαίρα επιρροής.

Αυτή υποτίθεται είναι η λαχτάρα του πρόσφυγα:

Να γυρίσει στο σπίτι του, μόλις τα πράγματα στρώσουν, όμως από τα 8,7 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν ο προϋπολογισμός της Ύπατης Αρμοστείας το 2019 μόνο το 2% διατέθηκε για επαναπατρισμούς;

Γιατί τόσο λίγο; Διότι η Υ.Α. δεν ασχολείται πλέον με πρόσφυγες αλλά… με τον εαυτό της!

Οι 15.500 υπάλληλοί της σε 130 χώρες του κόσμου σπεύδουν να χαρακτηρίσουν πρόσφυγα κάθε τυχοδιώκτη για να σιγουρέψουν την καλοπληρωμένη καρέκλα τους και να αυξήσουν το budget που διαχειρίζονται.

Νομικό υπόβαθρο σ΄ αυτή την εισβολή είναι η σύμβαση της Γενεύης, ένα κείμενο του 1951, κυρίως για τους πρόσφυγες του Β’ ΠΠ. Το 1951 ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν 2,5 δισεκατομμύρια.

Είναι δυνατόν το ίδιο κείμενο να παραμένει εργαλείο διαχείρισης κρίσεων, πολύ πιο σύνθετων και πολύ ευρύτερων, σε έναν κόσμο του οποίου ο πληθυσμός κοντεύει τα 8 δισεκατομμύρια;

Το 1951 δεν υπήρχε ISIS, ο ηττημένος τζιχαντιστής του ISIS δεν θα έρθει κρατώντας κομμένα κεφάλια.

Ως πρόσφυγας θα έρθει, μπορεί και με καναδυό κουτσούβελα στην αγκαλιά, κατατρεγμένος δήθεν οικογενειάρχης. Πώς θα τον ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους;

Τι θα κάνεις αν μια ωραία πρωία χτυπήσουν την πόρτα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ινδία, με όλα τα χαρτιά τους στα χέρια, οι 200 εκατομμύρια Ντάλιτ;

Δεν υφίστανται διακρίσεις, αδικίες, κοινωνικό αποκλεισμό, μόνο και μόνο εξαιτίας του ότι γεννήθηκαν στην κατώτερη κάστα της ινδικής κοινωνίας;

Καραμπινάτο!
Άρα, μπορούν να πάρουν το status του πολιτικού πρόσφυγα και με τη βούλα, οι μισοί Ντάλιτ είναι μουσουλμάνοι.

Πού θα τους φιλοξενήσεις, «ευαίσθητε» πολυπολιτισμικάριε μου;

Νομίζω είναι καιρός να πούμε μερικά πράγματα έξω από τα δόντια, κι ας ελπίσουμε ότι κάποιοι θα τα ακούσουν και θα τα εφαρμόσουν γιατί η Ελλάδα και η Ευρώπη που ξέραμε αυτοκτονούν:

Δεν φταίει ο δυτικός κόσμος για την υπανάπτυξη των ισλαμικών χωρών.

Όταν από την οικογένεια εργάζεται μόνο ο πατέρας – αφέντης και μία έως τέσσερις γυναίκες είναι στο σπίτι και γεννοβολάν, αυτό το μοντέλο παράγει φτώχεια και εξαθλίωση.

Το (δυτικό) Πακιστάν, όταν έφυγαν οι Άγγλοι το 1948, είχε 33 εκατομμύρια κατοίκους. Σήμερα έχει 217!

Αυξάνεται βέβαια το ΑΕΠ, κυρίως λόγω δυτικών επενδύσεων, αλλά το κατά κεφαλήν εισόδημα είναι καθηλωμένο.

Πώς να αυξηθεί όταν ο μέσος όρος παιδιών ανά γυναίκα ήταν μέχρι το 1990 πάνω από 6;

Το Ισλάμ εξάγει στη δύση τα κοινωνικοοικονομικά του αδιέξοδα. Δεν θα γίνουμε «πελάτες».

Ας τα λύσουν μόνοι τους ή ας σφαχτούν μεταξύ τους, σουνίτες, σιίτες, σαλαφιστές και λοιπές σχολές για το ποιος είναι γνήσιος εκπρόσωπος του προφήτη.

Διότι στη Δύση κάνουμε το λάθος να αντιμετωπίζουμε το Ισλάμ ως ενιαίο. Δεν είναι, το διαπιστώνουμε όταν οι εισβολείς αλληλομαχαιρώνονται στα hot spots.

Ας περάσει το Ισλάμ από τον μεσαίωνα στην αναγέννηση, ας γίνει μόνο θρησκεία όπως τη βιώνουμε στη Δύση και το ξανασυζητάμε. Τώρα όχι, λυπάμαι πολύ.

Η ευρωπαϊκή βοήθεια η οποία έρευσε άφθονη στον τρίτο κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες επιδείνωσε το πρόβλημα.

Πρώτον διότι μεγάλο μέρος της κατέληξε σε τσέπες διεφθαρμένων ηγετών χρηματοδοτώντας εκατοντάδες τοπικές διαμάχες με χιλιάδες νεκρούς και πολύ περισσότερους εκτοπισμένους και δεύτερον διότι στο ποσοστό που έγινε «κοινωνική βοήθεια» αντιμετώπισε μόνο τα συμπτώματα, χωρίς να αγγίξει την αρρώστια.

Στο σπίτι μου εγώ αποφασίζω ποιους θα φιλοξενήσω και εγώ θέτω τους όρους της φιλοξενίας, ακόμα και η (ξεπερασμένη πλέον) Σύμβαση της Γενεύης δεν υποχρεώνει ένα κράτος να δώσει το status του πρόσφυγα σε κάποιον, ακόμα κι αν έχει τις προϋποθέσεις, αν κρίνει ότι απειλείται η τάξη και η ασφάλειά του.

Ολόκληρη η Σύμβαση (και το πρωτόκολλο της Νέας Υόρκης που τη συμπλήρωσε το 1967) ασχολείται με τα δικαιώματα που έχει κάποιος εφόσον τού αναγνωρισθεί το status του πρόσφυγα, όχι με τη διαδικασία αναγνώρισης.

Επιπλέον, πολύ λογικά, θεωρεί πρόσφυγα όποιον μπαίνει σε μια χώρα απ’ ευθείας από αυτή που τον απειλεί, ΄'οχι όποιον έκανε το γύρο του κόσμου ψάχνοντας ποια κορόιδα τού δίνουν τις περισσότερες παροχές.

Κι επειδή έχουμε μπερδέψει το δικαίωμα με τη δυνατότητα, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να φιλοξενηθεί στο σπίτι μου. Έχει τη δυνατότητα, αν θελήσω.

Όμως μια σοβαρή εθνική κυβέρνηση έχει κάθε δικαίωμα να πει, και να διαφημίσει διεθνώς, μερικά απλά πράγματα που θα έκοβαν τις εισβολικές ροές, μαχαίρι:

«Μπήκες παράνομα στη χώρα και δεν είσαι υπήκοος όμορων χωρών;

Η αίτησή σου απορρίπτεται ασυζητητί.

Συλλαμβάνεσαι, προφυλακίζεσαι, δικάζεσαι καταδικάζεσαι και εκτίεις την ποινή με μοναδική προοπτική την απέλαση, αν θες να γλυτώσεις την ταλαιπωρία, επιστρέφεις στην πατρίδα σου με προσωρινά ταξιδιωτικά έγγραφα που θα σου εκδώσουμε το πολύ σε μία βδομάδα. Δώρο το one-way εισιτήριο και ένα κουτί λουκούμια.»

 

ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κόβονται στο τηλέφωνο, κόβονται όταν ο Αχμέτ πει στον ξάδελφο στο Μπαγκλαντές:

 

«Αλλιώς μας τα είπαν οι διακινητές, ξάδερφε, κι αλλιώς τα βρήκα – είμαι στη φυλακή και θα με απελάσουν – μην έρθεις ξάδερφε, τζάμπα τα λεφτά».

(Το πού βρίσκουν 3.500 δολάρια το κεφάλι άνθρωποι που στην πατρίδα τους αμείβονται με 2 δολάρια τη μέρα, δεν το θίγω διότι το γνωρίζουμε.) Αν αυτή η πολιτική ανακοινωθεί σήμερα, αύριο κιόλας δεν θα έρθει ούτε μισή βάρκα.

Το ίδιο πρέπει να εφαρμοστεί και σε όσους μπήκαν ήδη παράνομα, από το 2015 και μετά τουλάχιστον:

Κράτηση σε ακατοίκητα νησιά με μόνη προοπτική την απέλαση, σε 2 μήνες ο οικισμός είναι έτοιμος, με λεφτά της Ε.Ε. Κοντέινερς, γεννήτρια ηλεκτρικού, δεξαμενές νερού και όλα τα λεβεντόπαιδα των ΜΚΟ και της Αρμοστείας εκεί.

Όχι σουλάτσο και ντόλτσε βίτα στη Μυτιλήνη. Για να δούμε πόσο ανθρωπιστές είναι. Για όσες ΜΚΟ αρνούνται να μείνουν στον οικισμό, κλείσιμο και απέλαση πάραυτα.

Όσοι έχουν έρθει για να γλυτώσουν από τον φασισμό της ισλαμικής θεοκρατίας, για να κυκλοφορούν οι γυναίκες τους ασυνόδευτες, για να πάνε τα κορίτσια τους σχολείο, για να ζήσουν υιοθετώντας τις δικές μας αξίες, είναι ευπρόσδεκτοι. Αλλά πρέπει να το αποδείξουν.

Χωρίς μαντίλα, χωρίς Αλλάχ ακμπάρ, χωρίς χαλάκια για προσευχή, χωρίς κοράνι παραμάσχαλα, χωρίς χαλάλ, χωρίς σαρία, με δυτικές φουστίτσες και μαγιώ στις ζέστες και πρώτο πιάτο στο κέντρο υποδοχής χοιρινό γύρο, άντε μπιφτέκια σόγιας αν είναι βήγκαν.

Σπίτι μου είναι, εγώ ορίζω τους κανόνες. Αν δεν σ΄ αρέσει, δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις.

Και μετά, σήκωμα τα μανίκια, και χοντρή δουλειά στην Ευρώπη για να υποχρεωθεί η ασπόνδυλη, ευνουχισμένη (ή/και εξωνημένη) ηγεσία της να αλλάξει πολιτική.

Η ήπειρός μας δεν πρέπει να αυτοκτονήσει και ευτυχώς, οι λαοί της Ευρώπης φαίνεται να ξυπνούν.

(σ.σ. από άλλη πηγή) «…Φθάσανε στο σημείο κάποιοι, εντεταλμένοι προφανώς τής «υποδοχής», να μας λένε ότι η ενσωμάτωση των «προσφύγων/μεταναστών» θα διασώσει την…. ελληνική γλώσσα και τις Παραδόσεις μας !!!

Όμως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ονομάζει ως «πρόσφυγες/μετανάστες» είναι μουσουλμάνοι και προέρχονται από περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου.

Είναι μια πανσπερμία πολιτισμών με μια ΚΥΡΙΑΡΧΗ θρησκεία, το Ισλάμ.

Σε ΚΑΜΙΑ χώρα του κόσμου δεν έχουν ενσωματωθεί οι μουσουλμάνοι.

Ούτε άλλαξαν την γλώσσα τους.

Όπου συγκεντρώθηκαν δημιούργησαν τα λεγόμενα γκέτο και δεν έκαναν ΚΑΝΕΝΑ βήμα προς την κατεύθυνση της ενσωμάτωσης, ακόμα και σε χώρες που έχουν αναπτύξει αποτελεσματικούς μηχανισμούς για την ενσωμάτωση μεταναστών όπως είναι οι ΗΠΑ, η Γαλλία, και η Γερμανία.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ιαπωνία ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ  μουσουλμάνους !

Γιατί οι Ιάπωνες γνωρίζουν ότι οι μουσουλμάνοι δεν δέχονται να ενσωματωθούν σε καμία άλλη κουλτούρα.


 
https://beteranizhta.blogspot.com/2019/11/blog-post_17.html


Πηγή
 Euronews Security News

 

=====================

 

10) Εμβόλιο καί μάσκες. Άραγε, υπάρχει κίνδυνος γιά την ζωή μας ;

 

 

Σε αποκαλύψεις για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει για την ανθρώπινη ζωή προχώρησε σήμερα μιλώντας στον focus fm 103,6 ο πρώην Διοικητής του ΑΧΕΠΑ και διακεκριμένος χειρουργός Δημήτρης Γάκης.

Ολόκληρη η συνέντευξη στον Stefanos Damianidis https://youtu.be

 

https://www.facebook.com/Focus103.6/videos/225727472097030

 

===========================


11) Ιατροδικαστής   Μάριος  Ματσάκης : « Το να φοράνε τα παιδιά του Δημοτικού μάσκες, είναι αστειότητες…»


maska3 1 matsakis


«…Αυτό που παρατηρούμε είναι μια πανδημία αποτελεσμάτων των τέστ και όχι μια πανδημία της αρρώστιας. Έχουμε ένα πλασματικό πρόβλημα με τα τεστ.

Το να φοράνε τα παιδιά του Δημοτικού μάσκες είναι αστειότητες. Οι μάσκες δεν φτιάχτηκαν για να τις φοράνε παιδιά…»

https://www.facebook.com/watch/?v=619995705621761&t=0