«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν» έλεγε ο άγιος Παΐσιος επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Πατροκοσμά, ενώ θέλοντας να εμψυχώσει τους Ελληνες σε ενδεχόμενη όξυνση του κλίματος με την τουρκική πλευρά τόνιζε ότι ο Θεός θα είναι με το μέρος μας! Μάλιστα είχε προφητεύσει και τις Τουρκικές προκλήσεις στα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας.

«Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα Εξαμίλια, διότι τα Εξαμίλια δεν είναι ούτε χωριά ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας» εξηγούσε ο γέροντας Παΐσιος.  

«Οταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά αυτό δεν θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού» έλεγε τονίζοντας ότι «το Εξαμίλι θα είναι η αρχή του τέλους…».

==========

– Ένας άνθρωπος που γνώριζε τον γέροντα Παϊσιο για 15 τουλάχιστον χρόνια εμπιστεύτηκε σε ομάδα ατόμων ένα σημαντικό υλικό. 

Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα για να τον γνωρίσουμε από κοντά και το υλικό που μας εμπιστεύθηκε νομίζω πως είναι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να το προβάλλουμε σταδιακά. Ξεκινάμε με μια μαρτυρία, λόγω επικαιρότητας που έχει σχέση με τα ελληνοτουρκικά.

Από βαθιά ταπεινότητα και μόνο, ο εν λόγω κύριος δεν θέλησε να δημοσιεύσουμε ούτε το όνομά του, ούτε την πόλη που μένει :

«Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα. Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε. Με έβαλε μέσα στο κελί του. Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, του πήγαινα καμιά μάλλινη φανέλα για το κρύο. Πήρα και τον σάκκο μαζί μου και τον έβαλα σε μια γωνιά.
Μου λέει “μην τον πειράζεις τον σάκκο”…

Εγώ μέσα στον σάκκο είχα ένα μαγνητοφωνάκι που κατέγραφε από απόσταση συνομιλίες και είχα σκοπό μόλις πάω να βγάλω την φανέλα να το πατήσω και να αρχίσει να καταγράφει τα λόγια του γέροντα.

Μόλις σηκώθηκα μου λέει « Κ. μην το ανοίγεις, δεν πρόκειται να δουλέψει. Φέρ’ το εδώ να το δω κι εγώ»
Αφού με κατάλαβε το πήρα και του το έδωσα. Μου λέει “τίνος είναι αυτό;”. Του λέω “είναι του φίλου μας του Β.” ο οποίος ήταν γνωστός του γέροντα. Άρχισε να το περιεργάζεται και λέει “είναι πολύ ωραίο αλλά να ξέρεις δεν θα λειτουργούσε. Αφού δεν είχες ευλογία δεν θα λειτουργούσε.”

Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελλί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί.

Μόλις ήρθε μέσα του λέω «…γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο”.
Μου λέει ο γέροντας «…θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη.

Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!”.

Τον ρωτάω “εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;”

“Όχι!”, μου λέει. “Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.

Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών, και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. Θα την πατήσουν αυτοί, οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»

UP

--------------------------------

Γέροντας Παΐσιος: Αυτός θα είναι ο ηγέτης που θα λυτρώσει την Ελλάδα…

«Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική βουλή»

«…Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή τη στιγμή κυβερνάτε από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια, πρόβατα δίχως ποιμένα, δεν ξέρουμε πού να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντίχριστου, όπου η εμφάνισή του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα, που έρχεται σύντομα».

Αυτά είχε πει, μεταξύ άλλων, σε μια από τις κουβέντες του ο Γέροντας Παΐσιος.  Μιλώντας για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας είχε χαρακτηρίσει «υπηρέτες του διαβόλου, Έλληνες και Ευρωπαίους πολιτικούς που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες…».

«Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα τα χρήματα το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.

Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσουμε για ότι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή ,να μεταβάλουμε σόμα και αίμα Κυρίου ,ζώντας κατόπιν την κατά Θεώ Ζωή» ανέφερε.

«Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος από προσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών ,από το Ελληνικό κράτος» έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος σύμφωνα με το dogma.gr

«Ο πόλεμος θα γίνει και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από Θεώ… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες. Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας» ανέφερε.

Και συνεχίζει:

«Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Χώρα υπάρχει… είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός !

Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο !»

«Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας» έχει προβλέψει ο Άγιος Παΐσιος, του οποίου οι προφητείες μοιάζουν στην εποχή μας πιο επίκαιρες από ποτέ.

«Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη». Τα προφητικά λόγια του Αγίου Παϊσίου ηχούν σήμερα στα αυτιά μας σαν να τα ειπε μόλις σήμερα.

«Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους» επισημαίνεται στις προφητείες του Αγίου, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς. Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν.

Εμείς θα είμαστε θεατές σε αυτόν τον πόλεμο. Οι Τούρκοι θα καταστραφούν. Θα σβήσουν από το χάρτη, διότι είναι ένα έθνος, το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό».

Ο Άγιος Παϊσιος που κοιμήθηκε πριν από περίπου 21 χρόνια έχει αφήσει παρακαταθήκη τις προφητείες του, που αποτελούν σήμερα, για πολλούς, τις ειδήσεις του μέλλοντος.

«Δεν ήθελα τίποτα άλλο» έλεγε, «να με κρατούσε ο Θεός ακόμη λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει… Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους».