3) Σίγαση των καμπάνων στις Εκκλησιες .

4) Τέλος και στην περιφορά τών Επιταφίων ( ίσως ).

5) Τέλος στα μνημόσυνα υπερ πεσοντων στις Εθνικες εορτες για την πατριδα με συμμετοχη πολιτικης και στρατιωτικης ηγεσιας.

Η τιμητική συμμετοχή Αρχιερέων – κληρικών σε παρελάσεις, ρίξιμο Σταυρού στην θάλασσα, κόψιμο πίτας, στρατιωτικές μουσικές και εμβατήρια, εκδηλώσεις, κλπ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ !

6) Τέλος στην Ορκωμοσία του Στρατεύματος…
( Ο Στρατός θα πηγαίνει σε πόλεμο άνευ βοηθείας του Χριστού, Στρατιωτικοί ιερείς δεν θα υπάρχουν, Εξομολόγηση και Αγία Κοινωνία παραμονή μαχών πού θα κινδυνεύουν να σκοτωθούν και να χάσουν την ψυχή τους από ενυπάρχουσες αμαρτίες δεν θα υπάρχουν. Παντού ερημιά ! Θα πηγαίνουν οι φαντάροι κυριολεκτικά «σαν το σκυλί στο αμπέλι…
Και καλά οί Άθεοι πού ψήφισαν αυτές τις καταργήσεις, οι στρατιωτικοί όμως πού πιστεύουν στον Χριστό τι τους φταίνε; Δεν είναι ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Σ αυτός ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ για όσους πιστεύουν; ) .


7) Ο Εκκλησιασμός των Σχολείων ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ τώρα και με την βούλα του Νόμου !

 

8) Τελος στις εορτες καί Αργίες των πολιουχων Αγιων της κάθε Πόλεως .

9) Υποχρεωτική αποκαθήλωση των Εικόνων απο δημοσιους χωρους, Νοσοκομεία, Σχολεία, κλπ. Οι άρρωστοι δεν θα έχουν ούτε την παρηγοριά των Αγίων Εικόνων, μόνο και μόνο επειδή 151 ψευτο Αριστεροί βουλευτές ψήφισαν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ τους !


10 ) Πιθανον να υπαρχουν και αλλα, πού θα είναι και τα περισσότερα ...

 

Όλα αυτα θα γινουν σταδιακα και όπως μέχρι τώρα φαίνεται δεν προκειται να μιλησει κανείς ειδικα απο την Ιεραρχια της εκκλησιας (Νεου και Παλαιου ημερολογιου ) η οποια συμπορευεται κανονικα με την Άθεη Νεοταξιτικη αυτη κυβερνηση και φυσικα ουτε ο λαος ο οποιος βρισκεται στην φαση του επιθανατιου ρογχου του…

 

 Πηγή: Ιωάννης Μπαρμπόπουλος