Εκείνο όμως που δημιουργεί μεγάλη αίσθηση είναι το γεγονός ότι αυτή την παγανιστική ιδεοληψία του κόμματος της Χρυσής Αυγής περιπαθώς ασπάζεται και η διά "συμβάσεως" (!!!) οικογένεια του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Αλέξη Τσίπρα όπως αποδεικνύεται από τις καταχωρήσεις της γνωστής δημοσιογράφου κ. Νίτσας Λουλέ, στο αξιόλογο βιβλίο της «Κωστής Στεφανόπουλος, ένας μοναχικός Πρόεδρος» που κυκλοφορήθηκε το 2012.

Στο βιβλίο αυτό διαβάζουμε επί λέξει:

«Τον Ιούνιο του 2011, στην Αίγινα, στο κτήμα του ζεύγους Φλαμπουράρη, το γλέντι καλά κρατεί, γίνονται τα «βαφτίσια» του γιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το «Τσιπράκι, ο γιός του Αλέξη και της Περιστέρας, γίνεται ενός έτους και παίρνει επίσημα, χωρίς κολυμβήθρα και παπά, το όνομα Παύλος-Φοίβος. Κάποιοι τα χάνουν όταν βλέπουν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να περνά το κατώφλι.

Και μόνον εκείνος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Αργότερα θα πει:

«Αφού με κάλεσαν, γιατί να μην πάω;»!

Και όπως δημοσιεύτηκε χωρίς να διαψευσθή (ΣΤΟΧΟΣ 20/6/2013) η διπλή ονοματοδοσία έγινε μετ’ απαίτησιν της  συντρόφου του κ. Τσίπρα, κας Περιστέρας Μπαζιάνα, η οποία είναι φανατική 12θεϊστρια και «ευλαβείται» και αυτή τον ανύπαρκτο Θεό Φοίβο-Απόλλωνα-Ήλιο συμπίπτουσα μυστηριωδώς (!!!) με την θρησκευτική ιδεοληψία της παγανιστικής Χρυσής Αυγής, γεγονός που δεν φαίνεται να ενοχλεί ουδόλως τον αγνωστικιστή και άθεο κατά δήλωσή του κ. Αλέξη Τσίπρα !!!

 

Ως γνωστόν η αοίδιμοι αρχαίοι ημών πρόγονοι οι εις το σκότος της πολυθείας και των ειδώλων ευρισκόμενοι θεωρούσαν μεγάλη τύχη να τελέσουν την ονοματοδοσία των παιδιών τους κατά το θερινό ηλιοστάσιο 22-23 Ιουνίου ασφαλώς για να «ευλογηθούν» από το άλογο και ασυνείδητο άστρο της ημέρας.

Ο «μικροπολιτικός» της Εφημερίδος «ΤΑ ΝΕΑ» στις 18/6/2013 δημοσιοποίησε πληροφορία ότι η «οικογένεια» του κ. Τσίπρα προέβη εις ονοματοδοσία και του δευτέρου τέκνου της πάλι κατά το θερινό ηλιοστάσιο του 2013, στο οποίο έδωσε το όνομα Ερνέστος-Ορφέας από τον Αργεντινό επαναστάτη Τσε Γκεβάρα που δολοφονήθηκε στην Βολιβία και τον μυθικό ποιητή Ορφέα που και αυτός θεωρείται ιδρυτής του 12θέου.

Είναι γνωστά άλλωστε τα κατά την αρχαιότητα Ορφικά μυστήρια, τελετουργίες παγανισμού και αποκρυφισμού.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, μετά τα ανωτέρω εύληπτα ότι τα φερόμενα ως άκρα ( είτε αριστερά – είτε δεξιά ) ενώ βυσσοδομούν το ένα κατά του άλλου, εν τούτοις έχουν και εκλεκτικές συγγένειες (!!!).

Δηλαδή, την κοινή παγανιστική και αποκρυφιστική πίστη τους, που μισεί και εχθρεύεται τον αληθινό ζώντα Θεό του Σταυρού και της Αναστάσεως ( τον Κύριο Ημών  Ιησού Χριστό ).

Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ 

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ


http://arpati.blogspot.com/2018/11/2242013.html#more