Η καταστροφή της εκκλησίας αποφεύχθηκε χάρη στις σιδερένιες μπάρες που είχε στήσει η αστυνομία, τις οποίες οι διαδηλώτριες προσπαθούσαν με μανία να καταστρέψουν. Μετά τα επεισόδια, κάτοικοι της πόλης οργάνωσαν τη δική τους πορεία, διαμαρτυρόμενοι για τις καταστροφές που έγιναν στην πόλη τους, στο όνομα μάλιστα της... προάσπιστης των γυναικείων δικαιωμάτων.

Αν και ο τόπος της διαμαρτυρίας ήταν το μπροστινό μέρος του καθεδρικού ναού, η InfoBae αναφέρει ότι ολόκληρη η πόλη γέμισε με γκράφιτι υπέρ των αμβλώσεων όσο και υβριστικά για τον Χριστό και την Καθολική εκκλησία.

Στο εσωτερικό του καθεδρικού ναού, βρίσκονταν 700 άτομα και προσεύχονταν με επικεφαλής τον επίσκοπο τους Mos. Alfonso Delgado.

Η επίθεση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Εθνικής Συνάντησης Γυναικών», στην οποία μαζεύονται κάθε χρόνο οι φεμινίστριες της Αργεντινής, υποστηρίζοντας τα «δικαιώματα των γυναικών».

 

Η αστυνομία είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι δεν ήταν σε θέση να παρέμβει, διότι «ήταν γυναίκες»!

 

Ο ιερέας της ενορίας π. Rómulo Campora, είπε στην εφημερίδα Diario de Cuyo ότι «το κάψιμο του ομοιώματος του Πάπα Φραγκίσκου αποτελεί αδίκημα, όχι μόνο κατά της Εκκλησίας, αλλά και κατά της Αργεντινής, επειδή ο Πάπας είναι Αργεντινός».

Ένα τόσο αληθινό σχόλιο απο το youtube, για το συγκεκριμένο βιντεο:

"
Devil can't stand the name of Jesus, so he spits.
"

Και διαβάζουμε στο κείμενο:

«Επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους μπροστά τους και πιέζουν τα στήθη τους στα πρόσωπά τους, ενώ όλο αυτό το διάστημα φωνάζουν «να πάρετε τα προσευχητάρια σας έξω από τις ωοθήκες μας»

«Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ορισμένοι άνδρες φαίνεται να κλαίνε. Κανένας από αυτούς δεν ανταποδίδει στις προσβολές και στις επιθέσεις που δέχονται.»

Σε πλήρη αντιπαράταξη ο λαός του Σατανά, και ο λαός του Θεού.
Έχει έρθει ο καιρός να διαλέξει ο καθένας μας πού θα σταθεί.

 

2) Στην Αυστραλία τώρα, όπου επίκειται δημοψήφισμα για το γάμο μεταξύ ομοφύλων, το ομοφυλοφυλικό κίνημα έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία τρομοκράτησης όσων έχουν την πρόθεση να ψηφίσουν Όχι, βανδαλίζοντας εκκλησίες και γράφοντας συνθήματα σ' αυτές όπως "Σταυρώστε τους ψηφοφόρους του Όχι", "Χτυπήστε τους θρησκόληπτους", "Οι χριστιανοί είναι ναζί" κ.ά.

Οι βανδαλισμοί γίνονται σε εκκλησίες όλων των δογμάτων και οι ομοφυλόφιλοι επιδίδονται σε επιθέσεις σε πάστορες και πιστούς, θεωρώντας ότι θα ψηφίσουν Όχι στο δημοψήφισμα, με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν.

Σε κάποιους στέλνονται απειλητικά γράμματα, ενώ από τις επιθέσεις δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας Tony Abbott, που είναι γνωστό ότι αντιτίθεται στις επιδιώξεις της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, καθώς του επιτέθηκε ένας 38χρονος ομοφυλόφιλος ακτιβιστής, ο οποίος συνελήφθη μεν, αλλά χωρίς να κατηγορηθεί για έγκλημα μίσους, παρά μόνο για απλή επίθεση (https://www.lifesitenews.com/news/crucify-no-voters-australian-churches-vandalized-as-same-sex-marriage-vote).

Νίκος Θεοτοκάτος

Originalpress