Πίσω από αυτές τις ψηλές και οχυρές πόρτες, είναι το Ελληνικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Αγίας Γης (Ιορδανίας, Παλαιστίνης και Ισραήλ).

Το Πατριαρχείο είναι διαρθρωμένο ως εξής: Δεκάδες Ελλήνων κληρικών, και μόνο 5 Άραβες κληρικοί.

Ο κάθε κληρικός έχει άλλο θρησκευτικό βαθμό, ο υψηλότερος βαθμός είναι ο Πατριάρχης ο ίδιος, αυτό που τον κάνει τον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ελέγχοντας όλα τα θέματα παρά την πλειοψηφία των κληρικών.

Παράλληλα στο Πατριαρχείο υπάρχει η Ιερά Σύνοδος 17 Αρχιερέων και Αρχιμανδριτών, όλα τα 17 μέλη επιλέγονται από τον ίδιο τον Πατριάρχη και μπορούν να παυθούν με την εντολή του Πατριάρχου.

Ο Πατριάρχης δεν είναι μόνο η κεφαλή αυτών των δύο οργανωτικών σωμάτων αλλά και της «Αγιοταφιτικής Αδελφότητος», ώστε και τα τρία οργανωτικά σώματα ελέγχονται από τον Πατριάρχη.

Από το 2005 ο Πατριάρχης έπαυσε δεκάδες πιστούς και τίμιους αληθινούς Χριστιανούς κληρικούς, και εμπόδισε άλλους να συμμετέχουν, όλα για να στηρίξει την βάση της υποστήριξής του.

Ο Πατριάρχης Θεόφιλος Γ΄, μετέτρεψε την Ορθόδοξη Εκκλησία σε στρατιωτική καζάρμα, ο τρόπος του να επιβάλει πιστότητα στην εξουσία του, και να τους κάνει να εξαρτούνται από την χάρη του να τους παρέχει τους πενιχρούς μισθούς τους, και σχεδόν πάντα καθυστερημένα.

Η μίσθωση εκκλησιαστικών ακινήτων έγινε η νέα τους ενασχόληση.

Το απροσδόκητο κέρδος χρημάτων τους τύφλωσε και η πλεονεξία τους έγινε χωρίς όρια.

Αγορά αυτοκινήτων πολυτελείας μαρτυρεί αθεΐα.

Στεκόμαστε εδώ σήμερα, να σώσουμε ό,τι έμεινε από την αγαπημένη μας Εκκλησία και χώρα, ζητώντας ο Πατριάρχης Θεόφιλος Γ΄ να φύγει από μας, να φύγει από την Εκκλησία μας, να αφήσει το Πατριαρχείο να είναι πάλι Άγιο.

«Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω» | «Ου κλέψεις»

http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/16870-to-keimeno-ton-palaistinion-xristianon-kata-tou-patriarxi-theofilou