Τί φως φέρνει αν υπακούει στους σκοτεινούς νόμους αυτής της εποχής; Κι αν σιωπά, σημαίνει ότι αρνείται να φέρει φως στους ανθρώπους. Δεν είναι αυτοί οι επόμενοι των Αποστόλων, στους οποίους ο Σωτήρας πρόσταξε: «Πορευθέντες εἰς τὸν κόσμον ἅπαντα κηρύξατε τὸ εὐαγγέλιον πάσῃ τῇ κτίσει»; (Μαρκ. 16,15)

Δεν τους πρόσταξε να σωπάσουν. Αν προέκυπτε μια ελίτ από ιερείς και μοναχούς που θα ασχολούνταν πραγματικά με την διακονία της Αλήθειας, τότε η κατάσταση θα άλλαζε.

… Το σημαντικό είναι να εναντιωθείς σε όλους τους αντίχριστους και να πεθάνεις με αξιοπρέπεια. Ας μην έχουμε στάση δειλίας. Και πώς μπορεί ο λαός να κινητοποιηθεί, πώς να έχει πνευματική δύναμη, αν δεν έχει ηγέτες;».

Πατήρ Justin Pârvu, Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της 7ης Οκτωβρίου 2009, περιοδικό Atitudini αρ. 8 (σ.σ. εντόπισα ΕΔΩ στο περιοδικό ATITUDINI μεγαλύτερο μέρος αυτής της συνέντευξης)

Πηγή romanortodox.info

«Κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε ότι αυτό το εμβόλιο είναι θανατηφόροκαι για όσους δεν το ήξεραν πραγματικά, για αυτούς η Εκκλησία, μέσω των ιερέων και των λειτουργών της, είναι υπεύθυνη και θα απαντήσει για την ψυχή τους


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
   UP