ieronimos gaga 2


Η επίσκεψη τής κ. Γκάγκα στόν μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο τί άραγε να σημαίνει;

Γιά καλό μας να είναι, ή γιά κακό μας;





Σοβαρές καταγγελίες πολιτών για παρενέργειες που συνδέονται χρονικά με τον εμβολιασμό τους !

Νέες καταγγελίες για παρενέργειες που συνδέονται χρονικά με τον εμβολιασμό κατά της covid-19 βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τη συχνότητα του FOCUS 103,6 FM και της εκπομπής 8-11 με τον Στέφανο Δαμιανίδη.

Η κυρία Ευδοκία Χατζηαντωνίου κατήγγειλε ότι από τον περασμένο Μάιο που και οι δύο γονείς της έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου, έχει αλλάξει η ζωή τους.

“Ο πατέρας μου εμφάνισε ένα λίπωμα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχε η μητέρα μου. Είχε αστάθεια, διαταραχή άρθρωσης, περικαρδίτιδα, ενώ όλες οι εξετασεις ήταν καθαρές”, είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την ίδια, η κατάσταση της υγείας της 64χρονης γυναίκας, επιδεινώθηκε μετά τη τρίτη δόση.

“Η μητέρα μου δεν μπορούσε ούτε να φάει , ούτε νερό να πιει, πνιγόταν. Ένας από τους γιατρούς της είπε ότι όλα τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι από το εμβόλιο συμπληρώνοντας ότι έχει συναντήσει παρόμοια περιστατικά. Πριν το εμβόλιο, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Σήμερα μιλάει με δυσκολία και δεν μπορει πια να βγει έξω μόνη της”, ανέφερε...

 

+++++++++++++++++++

 

Ο 64χρονος πατέρας της κυρίας Κατερίνας Νιχόρλη αφού πλήρωσε ως ανεμβολίαστος 2 φορές το πρόστιμο που έχει επιβληθεί, αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο. Λίγες μέρες μετα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και διασωληνωθηκε για δύο ημέρες. Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη από τους γιατρούς που διέγνωσαν σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, ενώ υποστήριξαν ότι οι πνεύμονές του έχουν την εικόνα ασθενή που έχει περάσει βαριά covid.

“8 ημέρες μετά την δόση του εμβολίου, άρχισαν να ταλαιπωρούν τον πατέρα μου έντονοι πονοκέφαλοι. 2 ημέρες μετά έπαθε εγκεφαλικό” τόνισε η κυρία Κατερίνα.

“Στο νοσοκομείο της Κατερίνης από τις εξετάσεις που του έγιναν μας είπαν ότι παρουσίαζε εικόνα covid. Τον μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη στο Παπαγεωργίου, όπου τον διασωληνωσαν εκτός ΜΕΘ. Ευτυχώς παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις τα κατάφερε.

Το πόρισμα του νοσοκομείου ήταν ότι ο πατέρας μου έχει περάσει, βαρύ εγκεφαλικό, με τη μια καρωτίδα τελείως κλειστή και την άλλη κλειστή κατά 70%, ότι έχει σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια με στένωση αορτής σε μεγάλο βαθμό, ο πνεύμονας του έχει την εικόνα ασθενή με covid και έχει και πνευμονική εμβολή.

Συγκεκριμένα μου είπαν ότι έμοιαζε με ωρολογιακή βόμβα που μπορουσε ανα πάσα στιγμή να εκραγεί. Και όλα αυτά μου είπαν ότι ο πατέρας μου τα είχε από πριν, ενώ εκείνος ήταν μια χαρά”.

 

focusfm.gr