orthodoxia.online: Αγαπητέ Εν Χριστώ αδελφέ Ευάγγελε σε καλωσορίζουμε στην orthodoxia.online και σου ευχόμαστε καταρχάς χρόνια πολλά και ευλογημένο το 2018.

Ευάγγελος Κουτρουμπέλης: Σας ευχαριστώ, εύχομαι σε εσάς προσωπικά και στους αναγνώστες σας το 2018 να είναι μία χρονιά παραγωγική και πάνω από όλα μία χρονιά που θα φέρει όλους τους Έλληνες κοντύτερα στο Θεό.

orthodoxia.online:  Αγαπητέ  Ευάγγελε επειδή πολλοί ίσως τοποθετήσουν αυτά που αναφέρεις παρακάτω στη σφαίρα του φανταστικού ή ακόμα και του γραφικού θα θέλαμε να μας αναφέρεις εάν κάποια στιγμή οι Ελληνικές αρχές και συγκεκριμένα  η Ελληνική Αστυνομία είχε ζητήσει τη συνδρομή σου κατά το παρελθόν για την εξιχνίαση εγκλημάτων που σχετίζονται με τη δράση σατανιστικών οργανώσεων στην Ελλάδα.

Ευάγγελος Κουτρουμπέλης: Βεβαίως, η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής είχε ζητήσει τη συνεργασία μου και πληροφορίες που αφορούσαν την εξιχνίαση του κυκλώματος των σατανιστών της Παλλήνης.

orthodoxia.online: Σχετικά τώρα με την υπόθεση των σατανιστών της Κεφαλονιάς που είδε αυτές τις μέρες το φως της δημοσιότητας τι έχεις να μας πεις;

Ευάγγελος Κουτρουμπέλης: Η πληροφόρηση που έχω είναι αυτή που έχει και όλος ο κόσμος δηλαδή μέσα από τα ΜΜΕ που έφεραν στο φως το άγριο αυτό έγκλημα. 

Κάποια στοιχεία όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας με κάνουν να θεωρώ πως πράγματι το άγριο έγκλημα σχετίζεται με σατανιστική τελετή.

Καταρχάς όπως όλοι μάθαμε το διαμέρισμα ήταν γεμάτο από αντικείμενα που σχετίζονται με τη σατανιστική λατρεία όπως κεριά, πεντάλφες και άλλα αποκρυφιστικά αντικείμενα.

Επίσης το προφίλ της 23χρονης Βουλγάρας ταιριάζει ακριβώς με ανάλογες περιπτώσεις όπου νεαρές κοπέλες κατά κανόνα από φτωχές οικογένειες επιλέγονται από άτομα που είναι μυημένα στο σατανισμό με σκοπό την τελετουργική δολοφονία – θυσία στον σατανά.

orthodoxia.online: Γιατί οι σατανιστές επιλέγουν να κάνουν τέτοιες απάνθρωπες και εγκληματικές τελετές;

Ευάγγελος Κουτρουμπέλης: Ουσιαστικά πρόκειται και ένα συμβόλαιο με το διάβολο. Ο σατανάς ζητά αίμα ώστε να δώσει χρήμα, δόξα, εξουσία και οτιδήποτε άλλο επιθυμεί αυτός που τον επικαλείται.

Οι ανθρωποθυσίες είναι πανάρχαια τακτική και όλα τα δαιμονοδίδακτα ιερατεία των αρχαίων θρησκειών τις εφάρμοζαν.

Ανθρωποθυσίες γινόντουσαν στην αρχαία Βαβυλώνα, στην Αίγυπτο, ακόμα και στην αρχαία Ελλάδα  και αυτό πλέον δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς καθώς τα ευρήματα της αρχαιολογικής σκαπάνης είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. 

orthodoxia.online: Τι κατά τη γνώμη σου πήγε στραβά και τελικά βρέθηκαν και οι δύο νεκροί;

Ευάγγελος Κουτρουμπέλης: Πολλά μπορεί να μπήκαν στραβά, είναι γνωστό πως άτομα τα οποία ασχολούνται με τον σατανισμό και αυτές τις τελετές συνήθως κάνουν χρυσή ψυχοτρόπων ουσιών, ναρκωτικών δηλαδή.

Υποτίθεται πώς αυτές οι ουσίες ενδυναμώνουν τη λεγόμενη έκτη αίσθηση και φέρνουν το αντικείμενο πιο κοντά με τον κόσμο των πνευμάτων, όμως τελικά δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να χαλαρώνουν τις αντιστάσεις εκμηδενίζοντας τες τελικά και καθιστώντας τον χρήστη έρμαιο στις ορέξεις ο ανθρωποκτόνου δαίμονα.

Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε αν η τοξικολογική εξέταση του ιατροδικαστή επιβεβαιώσει τις υποψίες μου πως πριν από το άγριο έγκλημα είχε γίνει χρήση ναρκωτικών από το νεαρό ζευγάρι.

Τέλος είναι γνωστό πως τα άτομα τα οποία πειραματίζονται με σατανιστικές τελετές χωρίς κάποια καθοδήγηση καταλήγουν σε αυτοκτονίες οι οποίες γίνονται από την επιρροή του δαίμονα που τους έχει κυριεύσει.

orthodoxia.online:  Το πανελλήνιο όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ξαναζήσει εγκλήματα παρόμοια αυτών των σατανιστών της Παλλήνης, γιατί θεωρείς ότι συμβαίνει αυτό;

Ευάγγελος Κουτρουμπέλης: Όποιος θεωρεί ότι η λατρεία του σατανά έχει εξαφανιστεί από τον ελληνικό χώρο πλανάται πλάνη οικτρά.

Η λατρεία του σατανά δεν έχει εξαφανιστεί αλλά έχει μεταλλαχθεί, πλέον όσοι ακολουθούν αιματηρά τυπικά είναι πιο προσεκτικοί από ποτέ επιλέγοντας συνήθως άτομα του περιθωρίου τα οποία βέβαια δεν πρόκειται να αναζητήσει κανείς σε περίπτωση εξαφάνισης τους.

Από την άλλη η νέα εποχή έχει κατακλύσει τη νεολαία μας με ένα σωρό «καλούδια»  που έχουν σαν σκοπό τον αποχριστιανισμό, την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας και την μετατροπή των νέων μας σε διεστραμμένους σαρκολάτρες που πάνω από όλα αποζητούν το χρήμα και την ηδονή. 

Δυστυχώς το παιχνίδι πλέον φαντάζει χαμένο, όμως ο Θεός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και φρονώ πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε κοσμοϊστορικά γεγονότα που σαν σκοπό θα έχουν να γονατίσουν το δαιμονολατρικό κράτος που ο διάβολος έχει στήσει επί γης.

orthodoxia.online: Ευάγγελε σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου και θα επανέλθουμε στο θέμα, όταν η έρευνα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Ευάγγελος Κουτρουμπέλης: Εγώ σας ευχαριστώ και πάλι θα ευχηθώ το 2018 να φέρει τα καλύτερα σε όλους τους Έλληνες.