vouli


Τά τελευταία χρόνια μέσα σ΄αυτήν την Βουλή ψηφίστηκαν τα πιό άνήθικα, αντίχριστα καί άθλια νομοσχέδια υποβοηθούμενα μάλιστα και από δήθεν "χριστιανούς" βουλευτές...





Aλλαγή φύλου με μια απλή δήλωση στο δικαστήριο! Αυτό προβλέπει το νέο νομοσχέδιο της .... προοδευτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Ακόμη κι αν με βάση το φυσικό εκ γενετής φύλο κάποιος δείχνει εξωτερικά άνδρας θα μπορεί πλέον να δηλώνει "γυναίκα" ή "κάτι ενδιάμεσο" εφόσον έτσι αισθάνεται και θα έχει δικαίωμα να αλλάζει το όνομά του από αρσενικό σε θηλυκό ή ... "κάτι ενδιάμεσο (;)"!

Επίσης μια εκ γενετής γυναίκα με όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά της γυναίκας, εφόσον .... αισθάνεται "άνδρας" ή "κάτι ενδιάμεσο" θα μπορεί να δηλώνει ότι είναι "άνδρας" ή "κάτι ενδιάμεσο" και να προσαρμόζει αντίστοιχα και το ονοματεπώνυμο!

Όλα αυτά, έτσι απλά!

++++++++++++

 

Γενικότερα, οποιοσδήποτε κρίνει ότι το φύλο με το οποίο γεννήθηκε δεν τον ... εκφράζει και δεν συνάδει με το φύλο το οποίο αισθάνεται εκείνος ότι είναι μπορεί πλέον να ζητά από την Ελληνική Δικαιοσύνη απόφαση με την οποία θα .... "διορθώνεται" το φύλο του!

Μόνο οι έγγαμοι δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή σύμφωνα με το νομοσχέδιο (πάλι καλά, αν και δίδονται και σ' αυτούς κίνητρα να χωρίσουν για να αλλάξουν φύλο!). 

Το πιο τραγικό από όλα όμως είναι ότι η αλλαγή φύλου επιτρέπεται και σε ανήλικους που έχουν κλείσει τα 17 έτη της ηλικίας τους ( τό πάνε και από τα 15 τώρα...) , εφόσον βεβαίως υπάρχει και η συναίνεση των γονέων τους.

Τίθεται δηλαδή ελάχιστο όριο ηλικίας τα 17 έτη, διότι οι 17άρηδες - σύμφωνα με την ... "προοδευτική" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - θεωρούνται ... ώριμοι να αποφασίσουν να αλλάξουν φύλο όπως ακριβώς θεωρούνται ώριμοι και να ψηφίζουν!

Το νομοσχέδιο αυτό είναι βέβαιο ότι θα το ψηφίσουν και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ και η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΚΕ. Ενδεχομένως θα το ψηφίσει και η Ένωση Κεντρώων.

Όλα αυτά δείχνουν πόσο μακρυά από τον Θεό και τον Λόγο του, Ιησού Χριστό, έχει ξεφύγει το ελληνικό (;) πολιτικό σύστημα και πόσο αντίθετα προς το θέλημά Του νομοθετούν όλοι τους.

Διότι είναι ύβρις και βλασφημία απέναντι στον Θεό να θεωρεί ο άνθρωπος ότι ήταν λάθος να γεννηθεί άνδρας ή γυναίκα κι ότι αυτός μπορεί να ... διορθώσει αυτό που καθόρισε γι' αυτόν η φύση, με εντολή του Θεού Δημιουργού. 

Σημειώνεται ότι με το ισχύον σήμερα νομοθετικό καθεστώς, η νομική διαδικασία της "διόρθωσης"-αλλαγής φύλου προϋποθέτει παρακολούθηση από ψυχολόγο και χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου. Τώρα πλέον όλα αυτά καταργούνται και αρκεί μια απλή δήλωση στο αρμόδιο δικαστήριο. Και η όλη διαδικασία θα γίνεται με άκρα μυστικότητα.


Με το νομοσχέδιο, επιτρέπεται, επίσης, η ... νομική επαναφορά στο προηγούμενο φυσικό (εκ γενετής) φύλο με δεύτερη δήλωση διόρθωσης φύλου και με δεύτερη "επανορθωτική" δικαστική απόφαση (πάλι καλά, διότι έτσι δίδεται ένα περιθώριο μετάνοιας). Από κει και πέρα όμως δεν επιτρέπεται ξανά αλλαγή φύλου...

( Κι΄έτσι, αφού θα τα έχουν γκρεμίσει όλα πάνω στον εαυτό τους δεν θα υπάρχει και τίποτα άλλο να γκρεμίσουν...)