Η ισότητα των πολιτών ενώπιον του νόμου και η ευθυκρισία των δικαστών επιβάλλει η επιθεωρήτρια Εφετών κ. Μ. Χυτήρογλου άμεσα να ασχοληθεί εάν όχι με τις εκατοντάδες δικαστικές αποφάσεις για τις χιλιάδες όντως μολότοφ, που έχουν πέσει μέχρι σήμερα, τουλάχιστον με τις πολύ πρόσφατες και κραυγαλέες.

Ο Αχαιός πολιτικός όπως αποκάλυψε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ζητάει, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή, να μπουν στη βάσανο του ελέγχου της ηγεσίας του Αρείου Πάγου τα εξής συγκεκριμένα:

1) Για την ρίψη μολότοφ στις 17/10/2016 στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη- αφέθη ελεύθερος ο 25χρονος από το Μαρούσι!

2) Για την ρίψη μολότοφ στις 16/12/2015 που εκτοξεύτηκαν προς το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών- ο 23χρονος ημεδαπός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους!

3) Για την ρίψη «δύο-τριών » μολότοφ κατά των αστυνομικών στην οδό Τοσίτσα στις 14/1/2017 και για τις μολότοφ κατά των ανδρών των ΜΑΤ επι της Χαριλάου Τρικούπη, δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις!».

Ο Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης οφείλει να έρθει στη Βουλή των Ελλήνων και να απαντήσει:

1. Πώς γίνεται στην χώρα μας με τους ίδιους νόμους για το ίδιο αδίκημα άλλοι να αθωώνονται, άλλοι να μην δικάζονται και άλλοι να φυλακίζονται και όλες αυτές οι αντικρουόμενες δικαστικές αποφάσεις να είναι σύμφωνες με τις εκείνες διατάξεις και με το κοινό περί δικαίου αίσθημα;

2. Και τέλος θα ζητήσει από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς και τους προϊσταμένους τους   τον επανέλεγχο των ανωτέρω υποθέσεων οι οποίες είναι ενάντια στο αίσθημα δικαιοσύνης, ευθυκρισίας και ισότητας των πολιτών ενώπιον των δικαστικών αρχών και το νόμου;

 

Δήλωση On camera : «Αθωώνονται οι αντιεξουσιαστές για τις μολότοφ αλλά οι μοναχοί της Εσφιγμένου φυλακίζονται για 20 έτη»

https://www.youtube.com/watch?v=uLy1IUON730