USA 6os


Η Αμερικανική αρμάδα με το αεροπλανοφόρο "Ιβοζίμα" έρχεται στήν Μεσόγειο υπό το πρόσχημα ναυτικών γυμνασίων αλλά  καί διαφύλαξης τής Mobil Exxon...


Η εποχή τών Κλίντον, τής Χίλαρυ, τού Ομπάμα καί κάποιων άλλων φιλότουρκων προγενεστέρων, έχει πιά παρέλθει.

Τώρα υπάρχει ο Τράμπ καί είναι απρόβλεπτος, καθώς καί η "ώρα τού Ισραήλ", πού εν αναμονή εμφάνισης τού δικού του "Μεσσία" θέλει να ισοπεδώσει τήν διόγκωση τής Τουρκίας ώς "μεγάλης δύναμης"  αφήνοντας έτσι χώρο γιά τήν δική του ανερχόμενη υπερδύναμη !

Ή αναγνώριση πρό ημερών τής Ιερουσαλήμ ώς πρωτεύουσας του Ισραήλ ήταν το πρώτο βήμα !

Καί έτσι η παλαιά "ανακάλυψη" ότι οι Ελληνοκυπριακές θάλασσες έχουν άφθονο καύσιμο πού πρέπει όμως τώρα να αντληθεί, έρχεται πάλι υπό το πρόσχημα αυτό στην επικαιρότητα.

Ο Μάρτιος, ο Απρίλιος καί ο  Μάϊος υπήρξαν ανέκαθεν οι μήνες τών πολέμων. !

Άς μή κοιμώμαστε λοιπόν ήσυχοι, γιατί απ΄ ότι δείχνουν τα πράγματα "ο καιρός εγγύς" καί στίς μέρες μας μάλλον θα δούμε, όσοι προλάβουμε, τον Τρίτο καί φαρμακερό Μεγάλο Πόλεμο !

Καί ακόμη άς έλθουμε πιό κοντά στον Χριστό, μέρες Σαρακοστής πού διανύουμε, ώστε μέ ειλικρινή Μετάνοια - Εξομολόγηση καί συχνή Αγία Κοινωνία να διασφαλίσουμε και την ψυχή μας...

Ποιός είναι ο  6ος  Αμερικανικός στόλος…






Τουρκικοί λεονταρισμοί προς ΗΠΑ: «Όχι ο 6ος αλλά ούτε και 66ος Στόλος δέν μπορούν να μας σταματήσουν στην Κύπρο»!

Σε απευθείας προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ. Ερντογάν ο Γιγίτ Μπουλούτ μίλησε περιφρονητικά (!) για την στρατιωτική ισχύ των ΗΠΑ και την περίπτωση να υπάρξει αντιπαράθεση του τουρκικού Ναυτικού με τον αμερικανικό 6ο Στόλο για το Οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, όπου η ExxonMobil έχει αναλάβει να εκτελέσει δοκιμαστική γεώτρηση.

Oλα αυτά ενώ ΗΠΑ και Ισραήλ ξεκινούν μεγάλη άσκηση στην Κυπριακή ΑΟΖ,

την Juniper Cobra 2018 (JC18).

Παράλληλα μίλησε για πρώτη φορά για «ισλαμικό Εθνος» και αυτό είναι νέο…

«Όχι ο 6ος, αλλά ούτε  ο 66ος στόλος να έρθει, εμάς τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ας βγει, ας κοπιάσει, εμάς ούτε ο 6ος, ούτε ο 66ος στόλος, τίποτα δεν μπορεί να μας γονατίσει. Αυτό να μην το ξεχνάει κανείς. Αυτός ο λαός όταν ορθώνει το ανάστημά του, και το έχει κάνει ήδη, όταν λοιπόν το κάνει, καμία δύναμη, ούτε και παγκόσμια δεν μπορεί να τον λυγίσει. Και το λέω ως κομμάτι του τουρκικού λαού και ως κομμάτι του ισλαμικού έθνους», ανέφερε., δήλωσε ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Γιγίτ Μπουλούτ σε εκπομπή της Τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TRT...

++++++++++++++++++++


Εφθασε χθες στα ανοικτά του Ισραήλ το Αμερικανικό αμφίβιο πολεμικό πλοίο USS Iwo Jima (LHD 7) Wasp-class, με μονάδες που περιλαμβάνουν την 26η Εξερευνητική Μονάδα των Πεζοναυτών (Marine Expeditionary Unit – MEU) και το προσωπικό της Αμφίβιας Μοίρας (PHIBRON) 4.

«Το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σθεναροί σύμμαχοι, και προσδοκώ να δω όλα όσα μπορεί να πετύχει μαζί τους η ομάδα μας του Ναυτικού/ Σώματος Πεζοναυτών για αύξηση των δυνατοτήτων μας και οικοδόμηση της σχέσης μας», δήλωσε ο Πλοίαρχος Joseph O’Brien, αξιωματικός του «Iwo Jima», που υπηρετεί ως η ναυαρχίδα της Ομάδας Αμφίβιας Ετοιμότητας (ARG) του «Iwo Jima».

Ο O’Brien ανέφερε ότι «αυτή είναι η πρώτη άσκηση της αποστολής μας και μέχρι τώρα προετοιμαζόμασταν για τέτοιες ευκαιρίες»


Το «Iwo Jima», που έχει βάση στο Mayport, Florida, διεξάγει ναυτικές επιχειρήσεις στην περιοχή επιχειρήσεων του 6ου Στόλου των ΗΠΑ.

Πηγή: www.pronews.gr