Ο Ν.Τραμπ κάλεσε σήμερα τους πολίτες του κόσμου να σταματήσουν να καταπίνουν αμάσητη την καραμέλα της «πολιτικής ορθότητας» ώστε να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους.

«Πρέπει να σταματήσουμε τα περί πολιτικής ορθότητας και να ασχοληθούμε με την ασφάλεια του λαού μας», έγραψε σήμερα το πρωί ο Τραμπ. «Αν δεν φανουμε έξυπνοι, το πράγμα θα χειροτερέψει»..

Πηγή: Pronews
==========================

Αγιάν Χίρσι Άλι : «Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία – Είναι μια πολιτική θεωρία επικράτησης»

AYAN ISLAM
 

«Παρακολουθούμε τον τρόμο να ξεδιπλώνεται στο Λονδίνο; Κοροϊδευόμαστε;  Τα κτυπήματα είναι το αντάρτικο των τζιχαντιστών και δεν πρόκειται για θέμα αστυνομίας. Καιρός είναι να βάλουμε επιτέλους μυαλό...»

Αυτό ήταν το σχόλιο στο Twitter της ακτιβίστριας και συγγραφέως πρώην μουσουλμάνας Σομαλής στην καταγωγή  Ayaan Hirsi Ali η οποία μένει στην Ολλανδία. Οι απόψεις της για το Ισλάμ έχουν προκαλέσει κύμα διαμαρτυριών στον μουσουλμανικό κόσμο και αμέτρητες απειλές θανάτου εναντίον της.

Η Αμερικανο-Ολλανδή όμως ακτιβίστρια λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δεν υποχωρεί παρά τις απειλές και τα αμέτρητα μηνύματα μίσους από μουσουλμάνους.

«Το Ισλάμ δεν είναι η θρησκεία της ειρήνης. Πρόκειται περί μιας πολιτικής θεωρίας κατάκτησης, η οποία επιζητά την κυριαρχία  .με όποιο τρόπο μπορεί».

Δηλώσεις όπως αυτή της Ayaan την έχουν θέσει στο στόχαστρο των μουσουλμάνων αλλά από τα γεγονότα οι απόψεις της δικαιώνονται.

Ο δημοσιογράφος Tunku Varadarajan έγραψε για τις απειλές αυτές: «Με τόσες φετφά (επίσημες διαταγές) για το κεφάλι της, η Hirsi Ali έχει την μεγαλύτερη πιθανότητα να βρει ένα βίαιο τέλος από κάθε άλλο που έχω συναντήσει, συμπεριλαμβανομένου και του Σαλμάν Ρούσντι».

 «Το Ισλάμ δεν είναι φυλή… Το Ισλάμ είναι απλά ένα σύνολο δοξασιών και δεν είναι «ισλαμοφοβικό» το να πει κανείς ότι είναι ασύμβατο με την φιλελεύθερη Δημοκρατία», λέει η Ayaan σε μια συνέντευξή της.

Από τότε που αποστασιοποιήθηκε από το Ισλάμ, η ίδια δηλώνει άθεη, στέκεται επικριτικά απέναντι στην συγκεκριμένη θρησκεία. Σε συνέντευξή της το 2007 είχε περιγράψει το Ισλάμ  ως «τον εχθρό που πρέπει να νικηθεί για να επικρατήσει η ειρήνη».