Πρώτο θέμα στα διεθνή σκανδαλοθηρικά ταμπλόιντ είναι η αναμνηστική φωτογραφία με τις πρώτες κυρίες του ΝΑΤΟ, μεταξύ των οποίων βρίσκεται κι ένας ( … καλέ «άνδρας », ) ως «σύζυγος» του ομοφυλόφιλου πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.

Ο Ντεστενάι στάθηκε πίσω από την Μελάνια Τραμπ, και πίσω από μία όχι και τόσο ευχαριστημένη Εμινέ Ερντογάν.

Η σύζυγος του προέδρου της Τουρκίας είναι πιστή μουσουλμάνα και ακολουθεί αυστηρά την τυπική ισλαμική κάλυψη του σώματός της σε δημόσιο χώρο.

Πάντως η φωτογραφία αυτή πραγματικά θα μείνει στην ιστορία ( εν όψει διαλύσεως του ΝΑΤΟ πού όπως πάει θα γίνει…).

Έχουμε λοιπόν μια ισλαμίστρια καλυμμένη από παντού, έναν ομοφυλόφιλο, ένα πρώην μοντέλο που δεν δίστασε να κάνει και γυμνές φωτογραφίσεις, και μια γκούγκαρ 20 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της, που τον αποπλάνησε όταν ήταν 16 ετών. Τά συμπεράσματα δικά σας…

 

Για την ιστορία τώρα, από  αριστερά έχουμε:

η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριγκίτε Μακρόν, η Εμινέ  Ερντογάν, η Μελάνια Τράμπ, η βασίλισσα του Βελγίου Ματίλντε , η Ίγκριντ Σολύλερουντ σύντροφος του Γιενς Στόλτενμπεργκ, η σύζυγος του Βούλγαρου προέδρου Ντεσισσλάβα Ράντεβα, η Αμελί Ντερμπράουντρενγκιεν, σύζυγος του πρωθυπουργού του Βελγίου,

Επίσης , πίσω σειρά, η  πρώτη κυρία της Σλοβενίας Μότζα Στρόπνικ, η Ισλανδή Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβίνσδοτίρ και ο πρώτος κύριος, σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Γκοτιέ Ντεστενέ.

 

http://www.militaire.gr