Χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να λειτουργήσει σωστά το σύστημα της ιστοσελίδας μας. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.

Print



SINEMA
 

Έπεσα τυχαία πάνω στο site σας. Δεν είμαι βέβαια και πολύ χριστιανός, και άλλωστε δεν τα πολύ χωνεύω εγώ αυτά πού γράφετε , εκκλησίες, προσευχές, Εξομολογήσεις, αυτά θα κάνουμε τώρα…. Θα μου πείς τώρα, «…έ, και αφού δεν τα χωνεύεις τι θέλεις τώρα και γυρεύεις εδώ μέσα, άντε πήγαινε πουθενά αλλού…». Δίκιο έχεις αλλά να, έχω κάποιο πρόβλημα πού με τρώει εδώ και λίγα χρόνια και όλο θέλω να απαλλαγώ και όλο ξαναπέφτω. Να το πάρει λοιπόν το ποτάμι εδώ μ΄ εσάς, μήπως γλιτώσω κι΄ εγώ από την κατρακύλα. Λοιπόν εγώ, έχω αφηνιάσει με τις τσόντες!

Δεν μπορώ να κοιμηθώ, σαν κάτι να με κυνηγάει αν δεν ιδώ, δυό και τρείς ώρες ταινίες πορνό το βράδυ. Αυτό μού κόλλησε από μια δυσκολία σχέσης πού είχα με μια πιτσιρίκα, και άρχισα μετά να βλέπω τις λεγόμενες τσόντες νομίζοντας ότι θα έβλεπα τρόπους «καλυτέρευσης» της σχέσης μου, και καταλαβαίνετε τώρα «τι εννοώ»... Πέρασε έτσι κάποιος καιρός και ξεχνούσα το πρόβλημά μου ώσπου κάποια μέρα από την αϋπνία πήγα να σκοτωθώ με το αυτοκίνητο το πρωϊ, γιατί ελάχιστες ώρες πιά κοιμόμουνα. Μού είχε και μού έχει γίνει κάτι σαν ναρκωτικό αυτό το πάθος, ακόμα και στην δουλειά μου όλο αυτό σκέπτομαι στο πού θα βρώ για το βράδυ μια ακόμη νέα ταινία…
Είπα λοιπόν δεν πάει άλλο, εδώ χάνομαι, κάτι πρέπει να γίνει. Ντρέπομαι άλλωστε να το συζητήσω αυτό αλλού, γιατί θα με πάρουν και στο ψιλό, ξέρεις τώρα «ματάκια» θα με ανεβοκατεβάζουν... Τώρα πού βρήκα εσάς, μπορείτε να μού πείτε «τι μπορεί να γίνει μ΄ εμένα;»

Μάνος Ζ., Θεσσαλονίκη







Αγαπητέ αδελφέ, διαβάσαμε με πολύ προσοχή το μήνυμά σας, πρωτότυπο στ΄ αλήθεια αλλά και χωρίς κάποιο «ιστορικό προηγούμενο» για εμάς, από καμιά άλλη παρόμοια περίπτωση. Πρόκειται ασφαλώς για μια κακή συνήθεια πού όμως έχει ξεπεράσει τα όρια και έχει τώρα γιγαντωθεί μέσα σας κι΄ έχει μετασχηματισθεί σε πάθος !

Αγιάτρευτο ή όχι αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς, πάντως όμως σέ μορφή υποδούλωσης !
Ακολουθήσατε βέβαια ένα λανθασμένο δρόμο για να λύσετε το πρόβλημα σχέσης «με την πιτσιρίκα» όπως μας γράφετε, και πέσατε μετά σε μια «κακή συνήθεια» πού ασφαλώς δεν θα γίνεται μόνο «προς το θεαθήναι» από τις αισχρές, και αφύσικες πολλές φορές σκηνές πού θα βλέπετε, αλλά θα «καταχερίζετε» και θα «κακοποιείτε» μετά και τον εαυτό σας, και καταλαβαίνετε εδώ τι ακριβώς εννοούμε…

Πρίν απ΄ όλα λοιπόν, θα πρέπει να κατανοήσετε σε βάθος το πρόβλημά σας και μία καλή αρχή θα λέγαμε είναι να δείτε ένα μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά πρωτότυπο video πού βρίσκετε στο Διαδίκτυο από την ομιλία ενός ειδικού στα θέματα αυτά, πρώην παθιασμένου με ταινίες πορνό, μετανοημένου όμως τώρα. Ενός νέου σχετικά ανθρώπου , πού με αρκετά σοβαρά επιχειρήματα προειδοποιεί ότι η ιστορία αυτή θα βλάψει τελικά την ζωή μας αν δεν σταματήσουμε εγκαίρως το γρηγορότερο !

Το video αυτό, με 13.5 περίπου εκατομμύρια προβολές : «Γιατί σταμάτησα να βλέπω πορνό», μπορείτε να το δείτε εδώ:

https://youtu.be/gRJ_QfP2mhU


Αλλά εκτός απ΄ αυτό υπάρχει κι΄ ένας δεύτερος σοβαρότατος λόγος. Εμείς αδελφέ, δεν θα σας παραπέμψουμε σε ψυχιατρικές λύσεις με γιατρούς και φάρμακα, αν και σε κάποια περιστατικά χρειάζονται κι΄ αυτά, αλλά θα σας προτείναμε να κάνετε μία άλλη «δοκιμή» ζητώντας την βοήθεια και το έλεος του Θεού ώστε να γλιτώσετε απ΄ αυτό, πού όπως μας γράφετε «σας κυνηγάει» αδυσώπητα.

Και μπορεί βέβαια εσείς να μη έχετε πολλά «πάρε δώσε» με τον Θεό αλλά πολύ φοβόμαστε ότι τελικά δεν θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από μόνος σας, μόνο και μόνο ακούγοντας θεωρίες. Μόνο όσοι ασχολούνται συνειδητά με Θρησκευτικά θέματα γνωρίζουν το πιο είναι «αυτό» πού τώρα και εσάς, σας «κυνηγάει», όπως μας γράφετε…

Και για να μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά σύμφωνα πάντα και με την Αγιοπατερική εμπειρία και αρχαία Παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, είναι το πνεύμα της πονηρίας και της σαρκικής ακαθαρσίας αδελφέ, αυτό πού σάς κυνηγάει και θα σάς κυνηγάει μέχρι τελικής πτώσεως ακόμη και παράνοιας αν δεν φροντίσετε εγκαίρως να πάρτε τα πνευματικά μέτρα σας για να απαλλαγείτε !
Γιατί δυστυχώς δώσατε στην ζωή σας «δικαιώματα» στον Σατανά, σ΄ αυτό το πνεύμα της πονηρίας, με την απομάκρυνσή σας από τον Θεό, και βρήκε τώρα ευκαιρία με τις ταινίες πορνό να σας χορεύει ! Καλό και συνετό λοιπόν θα ήταν να βρείτε έναν σοβαρό και υπεύθυνο Πνευματικό να συζητήσετε μαζί το θέμα σας, να το Εξομολογηθείτε κατά την πνευματική έννοια, και αφού πάρετε σωτήριες αποφάσεις ο Θεός δεν θα σας αφήσει.


Περισσότερα ΕΔΩ:
 
Δέν έχω ποτέ μου Εξομολογηθεί...

Γιατί μη ξεχνάτε ότι είναι ζωντανός ο Χριστός πάντοτε, και φυσικά ακόμη και τώρα «τώ καιρώ ετούτω» και όχι μόνο «τώ καιρώ εκείνω», και μαζί Του θα ζωντανέψετε κι΄ εσείς απαλλαγμένος οριστικά από το πάθος σας.
Μη απελπίζεσθε αδελφέ, ο Θεός μαζί σας !