SPHLAIO APOKALYPSHS



Τό ιερό σπήλαιο τής Αποκάλυψης στήν Πάτμο !

Εδώ είδε ο Ευαγγελιστής Ιωάννης σέ όραμα καί σάν κινηματογραφική ταινία μέσα σε αστραπές και βροντές τα μέλλοντα να συμβούν ώς τήν συντελεία τού Κόσμου.

Ο βράχος τού Σπηλαίου στήν οροφή έχει σπάσει σε 3  κομμάτια σε τύπο, προφανώς, τής Αγίας Τριάδος !







"...Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στην Αποκάλυψη λέει ότι θα σωθούν 144.000 Εβραίοι συνολικά από όλες τις φυλές του Ισραήλ, οι οποίοι στους έσχατους χρόνους θα δεχθούν το Χριστό ως Σωτήρα και ως τον Αληθινό Θεό. Στην προς Ρωμαίους όμως Επιστολή του Απόστολου Παύλου στον 26ο στίχο λέει πως όλοι οι οι Εβραίοι θα σωθούνε ( «…και ούτω πας Ισραήλ σωθήσεται, καθώς γεγραπται ήξει εκ Σιων ο ρυόμενος και αποστρεψει ασεβειας από Ιακώβ` και αυτή αυτοίς η παρ' εμου διαθήκη, όταν αφέλωμαι τας αμαρτίας αυτών» ).

Οπότε πως γίνεται στην Αποκάλυψη να λέει ότι θα σωθούνε 144.000 μόνο, και στην προς Ρωμαίους επιστολή να λέει ότι θα σωθούνε όλοι? Τι απ' τα δύο ισχύει τελικά ?

Ευχαριστώ πολύ.

Κ.Θ. -- Ελλάς




Αγαπητέ φίλε

Οί 144.000 είναι ένας συμβολικός αντιπροσωπευτικός αριθμός του πολλαπλασιασμού τών 12 φυλών του Ισραήλ Χ 12.000 κάθε φυλής = 144.000.

Αν παρατηρήσετε στην Αποκάλυψη στα Κεφάλαια Ζ΄ και ΙΔ΄ και στα δύο σημεία πού μιλάει για τους 144.000 θα δείτε ότι όλοι αυτοί «είναι οι παρθένοι και όσοι δεν μολύνθηκαν ερχόμενοι σε επαφή με γυναίκες» ( και φυσικά ούτε κάν με λογισμούς ) αλλά και ούτε ψέμα δεν είπαν ποτέ στην ζωή τους, δηλαδή οι τελείως αγνοί και Άγιοι με όλη την σημασία της λέξεως.

Παρακάτω όμως μιλάει και για κάποιες άλλες αναρίθμητες ψυχές πού φορούν λευκά και κρατούν φοίνικες πού κι΄ αυτοί σώζονται και οι οποίοι είναι ένας «όχλος σωζωμένων αναρίθμητος…» ( Αποκάλ. Κεφ.Ζ’ 9-14 ) .

Και μάλιστα θα σωθούνε και όσοι «έπλυναν τας στολάς αυτών εν τώ αίματι του αρνίου» ( Αποκάλ. Ζ΄13 -14), μία πράξη δηλαδή πού έχει σχέση και με το μαρτύριο αίματος των μαρτύρων αλλά και κατ΄ επέκταση και στούς «αξίως κοινωνούντες Σώμα και Αίμα Χριστού» πού πίνουν δηλαδή τακτικά αίμα Χριστού ( κι΄ όχι τρείς φορές τον χρόνο και μάλιστα και ανεξομολόγητοι γιατί πάνε και τα λένε στις Εικόνες…)  και τρέφονται με το Άγιο σώμα Του, μέσω της Αγίας Κοινωνίας.

Συμπερασματικά λοιπόν δεν σώζονται μόνο οι 144.000 αλλά και άλλοι πολλοί περισσότεροι από τον αριθμό αυτό. Προσέξτε όμως και
ΕΔΩ:

Τώρα με το «ούτω πας Ισραήλ σωθήσεται, καθώς γέγραπται » του Αποστόλου Παύλου εννοεί ότι θα σωθούν όλοι εκείνοι οι Εβραίοι πού θα πιστέψουν στον Χριστό, όχι όμως και οί άπιστοι !

Και πώς θα πιστέψουν;

Θα πιστέψουν, είτε βλέποντας τον Προφήτη Ηλία και τον Ενώχ πού όταν έλθουν θα καταγγέλλουν δημόσια μέσα στα Ιεροσόλυμα τον Αντίχριστο ώστε να φυλαχτεί ο κόσμος και να μη τον προσκυνήσει ως ερχόμενο Χριστό – Μεσσία , είτε αφ΄ ότου τους καταπιέσει ο Αντίχριστος και καταλάβουν επιτέλους ότι ξεγελάστηκαν και ότι δεν είναι αυτός ο Μεσσίας τους αλλά είναι εκείνος ο Ιησούς Χριστός πού τον σταύρωσαν παλαιότερα οι πρόγονοί τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως !

Και πάλι απ΄ όλους αυτούς δεν θα σωθούν, έστω και μετανοημένοι, όσοι δυστυχώς θά έχουν πάρει επάνω τους το χάραγμα του Αντίχριστου ( 666 ) !