S O S

 

LampadaFIRE


 

ΖΗΤΟΥΝ  ΒΟΗΘΕΙΑ...

Περιστατικά διαπιστωμένα, έγκυρα, καί αληθινά, καθώς καί επιστολές πού χρήζουν επειγόντως βοηθείας, καταχωρούνται καί δημοσιεύονται εδώ για απλή ενημέρωση και μόνο !
Αιτήσεις όμως για προσωπική οικονομική βοήθεια δεν δημοσιεύονται, λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης πού όλους μας λίγο πολύ μας έχει επιρρεάσει και ως εκ τούτου θα είναι αδύνατον να βρούμε άκρη…


+++++++++++++++++++++++++++


Ήταν Τσικνοπέμπτη του 2016 όταν ο Γιώργος, ένας από τους εκατοντάδες πιτσιρικάδες που κάνουν ντελίβερι με μηχανάκι, εκτελούσε μια ακόμα παραγγελία.

Ένα φρεάτιο στο οδόστρωμα έγινε αιτία να προκληθεί ένα φοβερό ατύχημα...


Ο Γιώργος πετάχτηκε 35 μέτρα μακρια και χτύπησε πολύ σοβαρά... Η ιστορία του 32χρονου Γιώργου Ιωαννίδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, οι χρήστες του οποίου έχουν ευαισθητοποιηθεί και θέλουν να τον βοηθήσουν.

Το ατύχημα άλλαξε ριζικά τη ζωή του. Τη δική του αλλά και της οικογένειάς του μένει στο πλευρό του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :

http://patrablog.blogspot.gr/2018/04/blog-post_28.html+++++++++++++++++++++++++++


 afisteme na ZHSO

«Αφήστε με να ζήσω!»

Μία νέα προσπάθεια, ένα νέο κίνημα δημιουργήθηκε από εκείνους που σέβονται το θαύμα της νέας Ζωής, από τη σύλληψή της, και αγωνίζονται να την προστατέψουν.

Σωματεία και Φορείς συνεργάζονται με στόχο την ενημέρωση για το λυπηρό φαινόμενο των εκτρώσεων, στις οποίες για ποικίλους λόγους καταλήγουν αρκετές νέες γυναίκες και όχι μόνο.

Το κίνημα «Αφήστε με να ζήσω!» σας προσκαλεί να το γνωρίσετε από κοντά και ερχόμενοι«αντιμέτωποι» με τη δημογραφική κατάρρευση στην Ελλάδα, να σώσουμε όλοι μαζί, όσους περισσότερους αθώους ανθρώπους από φριχτό θάνατο.

Ας δώσουμε χαρά, ελπίδα και προοπτική στην Οικογένεια και στην Πατρίδα μας!

Ακολουθείστε το:

    https://facebook.com/profile.php?id=100024894848169

    https://afistemenaziso.gr

    https://twitter.com/afistemenaziso

    https://vimeo.com/afistemenaziso


Η συντονιστική επιτροπή του κινήματος

«Αφήστε με να ζήσω!»


++++++++++++++++++
 

Έκκληση για τον μικρό Δημητράκη  από την Κρήτη που

έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας...dimitris xania


Tι αναφέρει η μητέρα του μικρού Δημήτρη καθώς και τα στοιχεία τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε την οικογένεια.

DHMHTRAKHS

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?time_continue=220&v=BZIGRKyDlmIΕκκληση για βοήθεια απευθύνει η μητέρα του 5χρονου Δημήτρη από τα Χανιά ο οποίος πάσχει από σπάνια ασθένεια.

 Χαρακτηριστικά η μητέρα γράφεια τα εξής:

Ο Δημητράκης είναι 5 ετών σήμερα. Είναι δίδυμος μονοζυγωτικος και γεννήθηκε 2 κιλά 33 εβδομαδων. Μολις γεννήθηκε αμέσως διασωληνωθηκε και έκανε εγχείρηση ολική διαφραγματοκηλη. Σε ηλικία 8 μηνών άρχισε τις αιματεμεσεις, που άλλοτε γύριζει όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας με ασθενοφόρα και c130, σε κομματώδη κατάσταση, μεταγγιζεται και τρώει παρεντερικα και άλλοτε έπειτα από 15ωρες συντηρητικά το ξεπερνά.

Είναι το πρώτο περιστατικό σε όλη την Ελλάδα. Διάγνωση δεν υπάρχει παρόλο που η ζωή του βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ σε κάθε περιστατικό αιματεμεσης.

Ο Δημήτρης χρειάζεται εξειδικευμενο ερευνητικό νοσοκομείο και εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, ώστε να γίνει η διάγνωση. Επείγει να μεταφερθεί στο μεγαλύτερο παιδονοσοκομειο της Ευρώπης. Παρακαλούμε από τα βάθη της καρδιάς μας οποίος μπορεί ας μας βοηθήσει, ώστε ο Δημήτρακης να κάνει το ταξίδι της ελπίδας.

Το κόστος ξεπερνά τις δυνατότητες μας, μιας που ανέρχεται στις 100.000ευρω.

Αρ. Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς 5765048515244 και IBAN GR 94 0172 7650 0057 6504 8515 244

Δικαιούχος η Μαμά του Δημητράκη, Ροζακη Ιωάννα.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/181727/ekklisi-gia-ton-mikro-dimitri-apo-tin-kriti-pou-exei-anagki-ti-voitheia-olon

Οκτώβριος 2017

+++++++++++++++++++++++++++ 
LEYXAIMIA-MARIA

ΠΡΟΣΟΧΗ !

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ


ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΜΑΣ !


Σε Κώδικες του Αγίου Όρους μαρτυρούνται πολυάριθμες εμφανίσεις της Υπεραγίας Θεοτόκου σε Αγιους Γεροντες , στους οποίους και δήλωσε

«Όστις ( όποιος ) με χαιρετίζει μίαν φοράν την ημέραν με τους Χαιρετισμούς, τους οποίους πολύ αγαπώ, θα τον προστατεύω, θα τον διαφυλάττω από παν κακόν, θα τον επιβλέπω καθ' όλην την ζωή του και εν εκείνη την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας, θα τον υπερασπισθώ ενώπιον του Υιού μου».


ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ    http://xairetismoi.blogspot.gr/.

Στείλτε εδώ, e-mail αν ενδιαφέρεστε να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ βιβλιαράκια Χαιρετισμών

xairetismoitheotokou@gmail.com


XAIRETISMOI


===================

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου !

Έλληνες, αντισταθείτε στον εξευτελισμό των οικογένειών μας!


OIKOGENEIA


Άνδρας + γυναίκα = παιδιά !

Ένα φυσιολογικό κι΄ όχι ανώμαλο ζευγάρι !Ἡ Ἱερά Σύνοδοςτῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος ἔθεσε ὑπό τήν αἰγίδα της τήν Πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία τῆς ΑΣΠΕ, γιά τήν προστασία τοῦ γάμου καί τῆς οἰκογένειας, μέ τήν θεοϊδρυτη καί πατροπαράδοτη μορφή της.

Μέχρι τὶς 10 Δεκεμβρίου 2016, ἃς ἑνώσουμε τίς ὑπογραφές μας ὅλοι, μέ τούς πολίτες πού σέβονται καί ὑπερασπίζονται τόν θεσμό τοῦ γάμου καί τῆς οἰκογένειας, ὅπως παραμένει ἀναλλοίωτος στό διάβα τῶν αἰώνων.

Ἱερά Σύνοδος: Ἐγκύκλιο Σημείωμα – Περί τῆς Πανευρωπαϊκῆς Πρωτοβουλίας συλλογῆς Ὑπογραφών γιά τήν Προστασία τοῦ Γάμου καί τῆς Οἰκογένειας (4977/2273/19-10-2016).

(Κατεβάστε και συμπληρώστε μέχρι τίς 10 Δεκ. 2016 , καταληκτική ημερομηνία συγκέντρωσης υπογραφών, τo έγγραφο σε Pdf εδώ)


Δες περισσότερα στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ


ΈΝΤΥΠΟ: «Μαμά, μπαμπάς και παιδιά»

(Κατεβάστε τo φυλλάδιo σε Pdf   εδώ   )

==========================

ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ στην Κοινωνική κουζίνα « ο άλλος άνθρωπος…»


https://www.facebook.com/koinonikikouzinamjt==============